Borusia caută înlocuitor pentru Haaland. Adeyemi, puștiul de origine română, APROAPE de a semna cu Dortmund

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 30 apr 2022, 15:23 | Categorie: Sport
Foto: FC Red Bull Salzburg, facebook
Foto: FC Red Bull Salzburg, facebook

Gruparea germană caută înlocuitor pentru atacantul norvegian Erling Haaland.

Borussia Dortmund şi-a reiterat interesul pentru atacantul german Karim Adeyemi (Salzburg), conform directorului executiv Hans-Joachim Watzke, care însă nu mai doreşte o clauză eliberatorie ca în situaţia norvegianului Erling Haaland, transmite DPA.

Adeyemi este ales pentru a-l înlocui pe starul Haaland, care aproape sigur va pleca în vară prin activarea unei clauze eliberatorii de 75 milioane euro.

Dacă el vine, noi vom încerca să nu includem o clauză eliberatorie, a declarat Watzke la un post german de radio. Adeyemi, 20 ani, cu trei selecţii pentru Mannschaft, a disputat 40 de meciuri şi a marcat 21 de goluri în toate competiţiile din acest sezon pentru Red Bull Salzburg, campioana Austriei.

Dortmund a ajuns la un acord financiar cu Salzburg şi îi oferă lui Adeyemi un contract pe cinci ani, dar oficialul german susţine că nu există presiune în definitivarea transferului: Jucătorul a dat mai multe semnale că vrea să se alăture lui Dortmund. Trebuie să facem cumva.

Watzke a refuzat să dezvăluie dacă jucători ca Marco Reus, căpitanul echipei, şi fundaşul Mats Hummels vor primi prelungiri de contract după 2023, când ambii vor avea 34 de ani: Vom vedea, nu putem face predicţii. Vom purta discuţii în sezonul viitor. Dar ambii jucători au multe merite avem 100% încredere în ei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite