Astăzi este ziua Barbrei Streisand! Cântăreața a împlinit 82 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Barbra Streisand este o celebră cântăreață, actriță, regizoare și producătoare americană, născută pe 24 aprilie 1942 în Brooklyn, New York.

Este cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative în industria divertismentului, fiind una dintre cele mai influente și iconice figuri din lumea muzicii și a filmului.

Streisand și-a început cariera ca și cântăreață de club în anii '60, iar ulterior și-a câștigat faima internațională cu hituri precum "People", "The Way We Were" și "Woman in Love". Este una dintre cele mai bine vândute artiste din istorie, cu numeroase premii câștigate, inclusiv Grammy, Oscar, Tony și Emmy.

Pe lângă cariera muzicală de succes, Streisand a jucat în numeroase filme, fiind renumită pentru rolurile sale din pelicule precum "Funny Girl", "Hello, Dolly!" și "A Star Is Born", pentru care a câștigat un premiu Oscar pentru interpretarea ei din 1976. De asemenea, a regizat mai multe filme și a fost implicată în producția lor.

Barbra Streisand este considerată o legendă a industriei de divertisment și a avut un impact profund asupra culturii populare.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel