Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților: Am crezut că Universul meu s-a terminat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Ioana Dichiseanu a vorbit despre divorțul părinților ei.

"Aveam 21 de ani când au divorțat părinții mei. Am simțit că mi-am pierdut prietenii, că s-a destrămat gașca, pare amuzant, dar chiar așa este, pentru că noi eram peste tot împreună, iar în momentul acela am crezut că Universul meu s-a terminat și toată lumea mea s-a schimbat și totul va fi diferit. Dumnezeu mi-a arătat că nu a fost deloc așa.

Mi s-a spus adevărul de la început, mai exact diferențe de caracter, incompatibilitate. Eu știu foarte bine ce a fost acolo și de ce s-a întâmplat, din niște orgolii, din niște banalități, iar acum, la mintea pe care o am acum am realizat că acel divorț a fost inutil.

Mama mi-a spus că în continuare pe oricine ar întâlnii, îl compară întotdeauna cu tata, și e foarte greu să te ridici la nivelul lui. Mama nu l-a abandonat nici măcar o secundă, nu înțelegeam de ce se scriu atâtea lucruri absurde și neadevărate. Ei au rămas foarte buni prieteni, se vizitau, iar după ce s-a născut fiica mea, practic am redevenit o familie", a explicat Ioana Dichiseanu, într-un podcast.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel