Stiri publicate de Dana Mihai

Ed Sheeran își mărește venitul cu 10 milioane de lire sterline: Nu pun prea mult preț pe BANI/Facebook
Imperiul lui Ed Sheeran a ajuns la un nivel impresionant de cifră de afaceri. Potrivit informațiilor de la The Mirror, artistul și-a majorat venitul anual cu 10 milioane de lire sterline, în urma câștigurilor de 89 de milioane de lire sterline din vânzările de muzică și contracte de publicitate...

Știri

Astăzi este ziua lui Lindsey Buckingham! Artistul a împlinit 74 de ani/Facebook
Lindsey Buckingham este un muzician, cântăreț, compozitor și producător american, cunoscut mai ales pentru contribuția sa la formația rock Fleetwood Mac, dar și pentru cariera sa solo. 

Știri

Costumul din 'Titanic' purtat de Leonardo DiCaprio va fi pus la vânzare/ Youtube
Personajul lui Leonardo DiCaprio din "Titanic" nu avea prea multe la activ atunci când s-a urcat pe vas... iar acum se așteaptă ca ținuta lui Jack Dawson să se vândă cu mult peste șase cifre.

Știri

Mark Zuckerberg s-a fotografiat BĂTUT! Ce a pățit fondatorul Facebook/Instagram
Mark Zuckerberg a postat o fotografie cu el pe Instagram fiind destul de "șifonat".

Știri

Înregistrarea 8D care a speriat ascultătorii. Noul trend pe TikTok/ Photo by cottonbro studio
Un videoclip cu sunet în format 8D a devenit un fenomen viral pe TikTok, cu utilizatori raportând experiențe sonore neobișnuite în timp ce l-au ascultat.

Știri

Noua Platformă Chatbot: Poți să vorbești cu Snoop Dogg, Tom Brady și Kendall Jenner/Freepik
Meta AI este o platformă chatbot recent lansată, care dispune deja de peste 25 de identități virtuale. Astfel, ai posibilitatea de a interacționa cu personaje virtuale interpretate de celebrități precum Snoop Dogg, Tom Brady și Kendall Jenner.

Știri

Britney Spears a dansat lasciv pe o bară roz pe care o are în propria casă și pentru că nu era de ajuns, s-a filmat când încerca să mânuiască două cuțite în timpul unui dans frenetic.

Știri

Al Di Meola, primul mesaj din spital: Vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri
Chitaristul Al Di Meola, care a fost internat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din cauza unor probleme cardiace în timpul concertului de la Arenele Romane, a transmis un mesaj către fanii săi, asigurându-i că primește îngrijirea medicală de cea mai înaltă calitate și că intenționează să revină pe...

Știri

„Dumbledore” din seria „Harry Potter” a murit
Actorul Michael Gambon a murit, joi, la vârsta de 82 de ani, în urma unei „crize de pneumonie", transmite CNN.

Știri

Cher recurge la ajutor pentru a interveni în problemele fiului său
Cunoscuta cântăreață Cher a angajat patru bărbați pentru a interveni în situația fiului ei, Elijah Blue Allman, în vârstă de 47 de ani. Artista era preocupată de fiul ei din cauza luptei sale cu dependența de droguri de-a lungul timpului.

Știri

Prințesa de Walles / FOTO: https://www.facebook.com/kateprincessofwales/photos
Se pare că Prințul și Prințesa de Wales au abandonat ideea unei împăcări definitive cu Ducele și Ducesa de Sussex. Kate Middleton a fost afectată de comentariile făcute de Harry și Meghan Markle la adresa familiei regale și, deși au încercat să rezolve situația, pare că acum reconcilierea este...

Știri

Usher, artistul de top în spectacolul de la pauza Super Bowl 2024: Aceasta este onoarea vieții mele
NFL a făcut public că Usher va fi artistul principal al spectacolului din timpul pauzei meciului de la viitorul Super Bowl, eveniment programat să aibă loc la Las Vegas pe 11 februarie 2024.

Știri

Astăzi este ziua lui Bruce Springsteen! Artistul împlineste 74 de ani
Bruce Springsteen, cunoscut și sub numele de "The Boss," este un muzician, compozitor și cântăreț american extrem de influent în industria muzicală rock.

Știri

Generația Z a dat trend-ul, iar! "Aș vrea să fiu un spiriduș" este în mintea multor români/Freepik
Românii de toate vârstele se bucură de TikTok și de noile trenduri.

Știri

Ea a atras atenția lui Michael Jackson, Carlos Santana și Alice Cooper, în urmă cu 20 de ani
De când a atras atenția lui Michael Jackson, Carlos Santana și Alice Cooper, în urmă cu 20 de ani, Orianthi și-a făurit o carieră solo de genuri diferite, marcată de diversitate. Și este un lucru bun, deoarece ea refuză în mod fericit să adere la un singur stil pentru prea mult timp.

Știri

Ea este femeia care a lansat-o pe Mariah Carey (VIDEO)
Înainte de a fi regina Crăciunului, Mariah Carey a cântat pentru Brenda K. Starr. 

Știri

La mulți ani David Coverdale! Artistul împlinește astăzi 72 de ani
David Coverdale este un muzician britanic cunoscut în special ca vocalist și membru fondator al trupelor de muzică rock Deep Purple și Whitesnake.

Știri

Astăzi este ziua lui Joan Jett! Cântăreața împlinește 58 de ani
Joan Jett este o cunoscută cântăreață, compozitoare și chitaristă americană, născută pe 22 septembrie 1958. Ea este considerată o figură iconică în industria muzicală rock, fiind recunoscută pentru contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea genului rock în special în anii '70 și '80.

Știri

Nu trebuie să-ţi bei cafeaua dintr-o cană roşie sau portocalie/Freepik
Dacă aspiri să trăiești până la o vârstă înaintată, consumul de cafea poate contribui la acest obiectiv. Studii efectuate de cercetători americani au confirmat că persoanele care consumă trei cești de cafea pe zi au șanse mai mari de a trăi mai mult. Cu toate acestea, poate nu știai că tipul de...

Știri

Lita Ford a împlinit astăzi 65 de ani! Cântăreața se află într-o formă de invidiat
Lita Ford este o chitaristă și cântăreață americană de muzică rock, cunoscută mai ales pentru contribuția sa la formația rock The Runaways în anii '70 și pentru cariera sa solo de succes în anii '80 și '90.

ȘtiriDC Media Group Audience