David Gilmour a anunțat primul album după 9 ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

David Gilmour a dezvăluit primul său album după nouă ani, „Luck and Strange”.

Legenda Pink Floyd, în vârstă de 78 de ani, se va întoarce cu continuarea albumului 'Rattle That Lock' din 2015, pe 6 septembrie, iar single-ul principal, 'The Piper's Call', a fost lansat acum.

Gilmour a făcut din nou echipă cu soția sa, Polly Samson, la unele dintre versuri, după ce aceasta a contribuit la ultimul album. În ceea ce privește conținutul liric, cei doi abordează subiectul greu al mortalității.

Samson, în vârstă de 61 de ani, a declarat: „Este scrisă din punctul de vedere al vârstei a treia - mortalitatea este o constantă.”

Gilmour a spus: „Am petrecut mult timp vorbind și gândindu-ne la acest gen de lucruri.”

Muzicianul și-a unit forțele cu producătorul lui Alt-J, Charlie Andrew, și i-a plăcut cât de „direct” a fost cu el.

Gilmour a împărtășit: „L-am invitat pe Charlie acasă, așa că a venit și a ascultat niște demo-uri și a spus lucruri de genul: «Ei bine, de ce trebuie să fie un solo de chitară acolo?» și ”Se sting toate? Nu se pot termina pur și simplu unele dintre ele?”. El are o minunată lipsă de cunoștințe sau de respect pentru acest trecut al meu. Este foarte direct și nu este în niciun fel copleșit, iar asta îmi place la nebunie. Asta este foarte bine pentru mine, pentru că ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca oamenii să se supună pur și simplu ție. Vrea să știe despre ce este vorba în cântece, vrea ca toți cei care cântă pe ele să aibă ideile din versuri care să le influențeze interpretarea. Mi-a plăcut în mod deosebit din acest motiv.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel