Impactul Taylor Swift! Ce au făcut fanii cântăreței într-un pub din Londra

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Fanii lui Taylor Swift s-au înghesuit la The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce acesta a fost menționat pe noul album al cântăreței americane, "The Tortured Poets Department".

Lily Bottomley, managerul de evenimente și social media al pub-ului, a declarat că agitația a început online săptămâna trecută, înainte ca dublul album să fie lansat vineri, "The Black Dog" fiind confirmată ca fiind a 17-a piesă. A fost nevoită să cheme personal pentru a face față cererii, iar pub-ul din cartierul Vauxhall din oraș a profitat de noua sa faimă cu un burger "Swift" și cocktailuri "(Taylor's Version)".

Bottomley nu a putut fi absolut sigură că Black Dog-ul ei este același cu cel menționat, dar a spus că anterior a existat o "anumită blondă obișnuită" în pub.

Swift își descrie cel de-al 11-lea album de studio pe Instagram ca fiind: "O antologie de lucrări noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-un moment trecător și fatalist în timp".

Fanii cred în mare parte că este vorba despre fostul ei iubit britanic Joe Alwyn. Swift a făcut referire la alte locații din Londra în cântecele sale, ceea ce a stârnit interesul pentru locurile în care cuplul a petrecut timp în capitala britanică, potrivit Reuters.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel