Jon Bon Jovi a vorbit despre căsnicia sa cu Dorothea Hurley

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi

Jon Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, este un rocker căsătorit de 34 de ani cu iubita sa din liceu, Dorothea Hurley.

Dar, într-un interviu publicat duminică, el a declarat pentru The Independent că nu a fost "un sfânt" în toate aceste decenii. 

"Acestea sunt toate clișeele minunate ale starurilor rock. Este vorba de a nu minți niciodată că ai fost un sfânt, dar nici de a nu fi atât de prost încât să îți fărâmi viața de familie."

El a declarat pentru publicație că mariajul lor îndelungat se datorează, în parte, "toleranței" ei atunci când el se abatea.  

Când s-au căsătorit

Cântărețul de la "You Give Love a Bad Name" și-a cunoscut soția pe când amândoi erau elevi la Sayreville War Memorial High School din New Jersey. 

"M-a lăsat să copiez de la ea la istorie", a declarat el pentru People în 2020.

"Am fost imediat atras de ea din momentul în care am văzut-o și asta nu s-a schimbat niciodată".

În timpul unei vizite la Howard Stern Show în 2023, Hurley a spus:

"Îmi amintesc că cineva mi-a spus o poveste și apoi am spus: "Ei bine, prietenul meu va fi un star rock", iar ei au spus: "Mult noroc cu asta". "

Cu toate acestea, drumul lor nu a fost lin tot timpul. S-au despărțit în 1985, iar în această perioadă, Bon Jovi s-a întâlnit cu actrița Diane Lane timp de cinci luni, după cum a declarat Lane în emisiunea "Watch What Happens Live". După aceea, el s-a împăcat cu Hurley. 

Au fugit împreună la Capela Graceland din Las Vegas în 1989 - la trei ani după ce a devenit celebru la nivel mondial cu albumul de debut al trupei, "Slippery When Wet" din 1986. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel