Delia a început să danseze de fericire pe TikTok: Vine băiatu

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Delia s-a filmat dansând de fericire pe piesa lui Travis Scott.

 

Artista noastră s-a filmat dansănd pe o melodie a lui Travis Scott puțin ajustată în stil balcanic. Delia a scris la descrierea clipului "Vine băiatuu", făcând referire la venirea lui Travis Scott în România.

Nu știm dacă Delia și-a luat bilet la "Beach Please!", dar cu siguranță este bucuroasă de venirea artistului american pe meleagurile românești. Pe lângă toate acestea, ne dorim să vedem chiar o colaborare între artista noastră și Travis Scott

2. Captura ti... (delia_79605100.jpg)

Travis Scott va ajunge la Costineşti pentru a cânta la festivalul "Beach, Please!" în perioada 10-14 iulie 2024.

Travis Scott, pe numele său real Jacques Berman Webster II, este un rapper, cântăreț, compozitor și producător muzical american. S-a născut pe 30 aprilie 1992 în Houston, Texas. A devenit cunoscut în industria muzicală la începutul anilor 2010 și și-a câștigat rapid recunoașterea pentru stilul său distinctiv și versatilitatea în ceea ce privește muzica hip-hop. Travis Scott este cunoscut pentru hituri precum "SICKO MODE", "Goosebumps" și "Highest in the Room".

Pe lângă cariera sa muzicală de succes, Travis Scott este și cunoscut pentru implicarea sa în moda și design, colaborând cu diverse branduri și case de modă. De asemenea, este cunoscut și pentru relația sa cu celebritatea Kylie Jenner și pentru implicarea sa în diverse evenimente de caritate și proiecte sociale.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel