Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
EXCLUSIV
Captura Youtube

Echipa DCNewsTV a ieșit astăzi pe stradă pentru a vedea cât de muncitori sunt oamenii în prag de alegeri.

Pe Bulevardul Ion Mihalache din București au început lucrările de termoficare. Voiam să vă spunem că s-au terminat deja, doar că ritmul în care am văzut că se lucrează ne-a făcut să ne pierdem speranța că totul o să fie gata curând.

În jurul orei 10:00 ne-am deplasat către locurile unde sunt lucrările începute pentru a vedea în ce stadiu sunt acestea. Ajunși acolo am observat trei bărbați cum stăteau de vorbă și se uitau către o groapă. Executanții lucrării au stat de vorbă aproximativ 40 de minute, cu mâinile în buzunar și nu, în groapă nu era vreun "Dorel"!

Am zis să nu-i deranjăm prea tare din discuții, așa că ne-am îndreptat către Podul Grant, unde și acolo se fac lucrări. Ajunși la destinație am auzit utilajele pornite, chiar am rămas plăcut surprinși că în sfârșit vedem că "mișcă ceva în țara asta", până când... O să râdeți, dar doar zgomotul se auzea, de mișcat, nimic! Ora 11:20, găsim doi bărbați care stăteau tot cu mâinile în buzunar privind o groapă, iar alți trei se adăposteau sub un pom de picăturile de ploaie.

Credeați că am terminat? Nu! Ne-am întors pe Bulevardul Ion Mihalache după ce am făcut un calcul rapid și scurt că trebuie să se termine pauza de masă, la ora 13:30 să vedem dacă cei trei bărbați au ajuns la o concluzie și ce o să se întâmple cu groapa, dar din păcate pauza de masă nu era terminată și nici discuția despre groapa respectivă!

Știm că în prag de alegeri "Îngrășăm porcul în Ajun", știm că toate aceste lucrări se fac pentru ochii bucureștenilor, pentru că timp de 4 ani nu am văzut o lucrare sănătoasă în București, dar totuși! Vă invităm să vedeți materialul realizat de noi!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel