Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Dorian Popa a vorbit despre proveniența vorbei "Hâtz Johnule".

"Când a fost România foarte șmecheră la mondiale, în 1994, eram mare microbist, vopsit pe față, pe tot corpul, eram un tricolor și n-am să uit niciodată, era o vorbă pe care părinții noștri o spuneau "Hatz, a luat mingea!" și a rămas în capul meu. N-am folosit-o, n-am știut ce se întâmplă cu ea, m-am trezit acum 7 ani spunând fără să vreau "Hâtz, chiar de câteva ori. Am observat câteva persoane din jurul meu că începeau să repete, dar nu înțelegeam de ce, era pur și simplu o interjecție amuzantă pentru lume.

După AsiaExpress a început succesul vorbei

În momentul în care am observat că acest "fenomen" se repetă m-am gândit că poate să fie trademarker-ul meu, vorba mea și atunci am plecat cu mama în AsiaExpress și i-am zis că orice face, orice exclamație, să spună un "Hâtz", nu era cu "Johnule" pe vremea aia. M-am trezit cu un mare succes după AsiaExpress, că acest "Hâtz" prinsese o conotație de marketing.

De unde a venit "Johnule"

Avea Connect-R un spot la ZuTV și spunea exact așa, n-am să uit niciodată: Nu e tv, e ZuTV, Johnule! Așa mi-a rămas și "Johnule", mai mult a venit ca o dorință să pot să înlocuiesc cuvântul "boss", pentru că erau anii când se folosea acest cuvânt continuu", a explicat Dorian Popa, în podcast-ul Anamariei Prodan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel