La ce a renunțat Feli pentru muzică: O să fie golul inimii mele întotdeauna

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Feli Donose a povestit despre marele compromis pe care l-a făcut pentru muzică.

"Eu am renunțat la liceu să fac muzică. Am reluat liceul la mulți ani după, m-am înscris la fără frecvență când m-am mutat în Cluj, pentru că era un oraș mai mare și aveam mai mari șanse să fac muzică acolo. Mi-am sunat prietena din copilărie în legătură cu taxa de înscriere și mi-am văzut de școală până prin clasa a 11a, am prins perioada când se făceau 13 ani. După clasa a 11a m-am mutat în Timișoara și am început să cânt cu o trupă și aveam foarte multe cântări fiind un cover band și nu mai aveam atâta vreme să mă ocup de școală.

O să fie golul inimii mele întotdeauna, faptul că nu mi-am terminat liceul, cumva încă mă mint și-mi spun și astăzi că o să-l termin. Nu vreau facultate, vreau doar să-mi termin liceul pentru că este buba mea din adolescență. Cred că mai târziu după ce proiectul cu trupa funcționa, m-am agățat să rămân doar în muzică, eu mă simt cea mai fericită când sunt pe scenă. Atunci am înlăturat orice, chiar și durerea asta a mea de adolescență.

Ce ar schimba Feli din trecutul ei

Nu cred că aș schimba ceva. Nu am avut parte de o copilărie exemplar de frumoasă, ba chiar mai mult cu minusuri. Știu că este un răspuns comun, îl dă toată lumea, dar cred că sunt omul de astăzi pentru că am crescut cum am crescut. Dacă aș fi crescut mai bine nu aș fi avut curajul nebun la 16 ani să devin un copil independent. Nu a fost ușor, a fost foarte greu, mai ales într-o industrie ca a noastră să fi o femeie corectă și să-ți vezi de treaba ta și să nu faci compromisuri, e foarte greu", a povestit Feli, în podcast-ul Badassmom.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel