Cazarea în Costinești, mai scumpă decât în Bali. Venirea lui Travis Scott a aruncat în aer prețurile

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe
EXCLUSIV
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Travis Scott o să concerteze în stațiunea Costinești în perioada 10-14 iulie, iar hotelierii nu au rămas indiferenți.

Cei de la "Beach Please!" au anunțat venirea lui Travis Scott, iar hotelierii și cei care închiriază vilele din stațiunea Costinești au profitat la maxim de acest aspect.

Putem spune că dacă vrei să-ți iei cazare în perioada 10-14 iulie în Costinești, chiar trebuie să scoți o sumă astronomică din buzunar. După o scurtă căutare, doar pentru 4 nopți, 2 persoane, într-o vilă, trebuie să scoți din buzunar 7.280 lei. Am găsit și la 5.000 lei, în aceeași perioadă, dar am găsit și cel mai ieftin hotel care pentru 4 nopți puteți scoate din buzunar doar 969 lei.

Am căutat cazare pentru Bali în aceeași perioadă, tot pentru 2 persoane și am găsit la 347 lei într-un resort superb. Vă puteți imagina cât a influențat venirea lui Travis Scott prețul cazărilor. Dacă v-ați gândit la fel ca noi, adică să vă cazați în altă stațiune în perioada aceea și doar să vă duceți la festival în Costinești, ideea nu este foarte strălucită. 

Dacă vrei să te cazezi în Eforie Sud în acea perioadă trebuie să scoți din buzunar pentru cel mai ieftin hotel 840 lei, iar pentru cel mai scump... N-are rost să vă mai spunem. Cu alte cuvinte, Travis Scott a ridicat ștacheta stațiunii Costinești prin simpla prezență.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel