Când intră pensiile de Paște. Valentin Ştefan, Poșta Română: Există un întreg flux administrativ acolo

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Află în articol când ar putea intra pensiile de Paște.

Directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan, a spus, într-o conferinţă de presă, când ar putea intra pensiile de Paște.

"Răspunsul scurt este 'da, până de sărbători putem livra pensiile'. Acum să vă dau câteva detalii...Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra. În doilea rând, noi avem capacitatea logistică de a duce pensiile până de sărbători. Acum, depinde când ne intră banii în conturi de la Casa Naţională de Pensii, de la Trezorerie, de la Ministerul Muncii.

Valentin Ştefan: Nu ştim când ne intră banii în conturi

Există un întreg flux administrativ acolo. În funcţie de când vom primi banii, vom şti dacă vom ruga salariaţii să vină să lucreze în zilele libere sau nu, fie că vorbim de 1 mai fie că vorbim de 3. De principiu, dacă ne ajung banii mai târziu, am avea nevoie de o singură zi nelucrătoare în care să-i chemăm la muncă să distribuie pensiile, dar deocamdată nu putem veni cu un răspuns clar, pentru că nu ştim când ne intră banii în conturi. Dacă ne intră din timp, nu e nevoie; dacă ne intră mai târziu, va trebui să ne mobilizăm şi mai bine", a spus Valentin Ştefan, transmite Agerpres.

Valentin Ştefan a explicat că Poşta primeşte de obicei banii de pensii cu câteva zile înainte de data de 1 a lunii. În aceste condiţii, dacă banii vor intra în conturi vineri, 26 aprilie, pensiile vor putea fi livrate mai repede. Chiar dacă sumele intră luni, toate pensiile pot fi duse până de sărbători, a asigurat acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel