Orlando Bloom i-a scris lui Katy Perry „o declarație de misiune”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Orlando Bloom i-a scris lui Katy Perry „o declarație de misiune” atunci când au început să se întâlnească.

Actorul din Pirații din Caraibe a dezvăluit în timpul unei apariții la podcastul On Purpose with Jay Shetty, că i-a scris vedetei pop o scrisoare pentru a-și articula „sentimentele nebunești” în 2016.

„Am scris asta ca pe o declarație de misiune când am întâlnit-o pentru prima dată, pentru că am vrut să încerc să articulez toate aceste sentimente nebunești pe care le aveam în acel moment, ceea ce era ca o revelație pe care nu o mai avusesem de mult timp”, a spus el.

„Unul dintre lucrurile pe care i le-am spus în această scrisoare pe care i-am scris-o a fost: «Ne vom scoate copiii noștri mici la lumină, copilul nostru interior, îl vom scoate la lumină și mă voi duela cu tine cât de mult vrei, atâta timp cât promiți să te ridici în continuare». Pentru că e ca și cum ar fi: „Trebuie să știu că tu te vei lupta, eu mă voi lupta, dar că ne vom ridica”.”

După ce s-au întâlnit timp de aproximativ un an, actorul britanic și cântăreața Teenage Dream s-au despărțit după o „ceartă sfâșietoare”, dar și-au împăcat idila în jurul lunii februarie 2018.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel