Trending-ul de pe Youtube-ul românesc este altceva! Top 5 videoclipuri

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

În trending-ul Youtube-ului românesc mereu a fost haos, pentru că românii sunt foarte versatili.

 

De 4 zile pe primul loc în trending este videoclipul "Procedura secretă" a fostului cuplu Marilu și Iustin. În caz că nu știți despre ce este vorba, vă explicăm noi pe scurt! Marilu și Iustin au format un cuplu timp de 4 ani, iar după primele 2 luni de relația și-au dorit un copil, dar cum socoteala de acasă nu este aceeași cu cea din târg, situația nu a fost foarte roz. Timp de 4 ani s-au chinuit prin fertilizări în vitro să devină părinți, dar au avut parte de un eșec total, iar ca o concluzie la final de videoclip au anunțat că s-au despărțit.

2. Captura Yo... (whatsapp-image-2024-04-24-at-10-21-28_57019500.jpg)

Pe locul doi în trending găsim melodia "Habibi" a lui Bogdan de la Ploiești, melodie care a ajuns să "rupă" TikTok-ul la propriu, iar tinerii o cântă în majoritatea clipurilor.

Pe locul trei îl avem pe Tzancă Uraganul cu piesa "Vorba Francezului", o melodie care este și în coloana sonoră de la Buzz House. 

Pe locul patru se situează un clip a lui Selly, mai exact "Detectorul de minciuni" în care îi are ca invitați pe Karmen și tatăl ei, Adrian Minune.

Locul cinci este ocupat de melodia "Ma Bebe" a Stefaniei și Faydee, o melodie care a fost foarte bine promovată pe TikTok, iar apoi a explodat în vizualizări și pe Youtube.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel