Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Sursă foto: Pexels (Mateusz Dach)
Reclama pentru noul iPad Pro, în care diverse obiecte simbolizând creativitatea umană sunt distruse și înlocuite de noua tabletă de la Apple, a provocat indignarea mai multor artiști față de inteligența artificială (IA), relatează joi AFP.
Sursa: captură Youtube Sinteza Zilei
Actorul Florin Piersic a fost transferat joi la Spitalul Foişor din București, unde va urma o intervenție ortopedică absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecție, respectiv a protezei de la genunchi.
Captura Facebook
Donna Kelce a dezvăluit asemănările pe care fiul ei le împărtășește cu Taylor Swift.
Sursa: Freepik
Iubitorii de muzică și mâncare delicioasă sunt așteptați la VINO, festivalul care transformă Parcul Tineretului din Sibiu într-o oază de distracție timp de patru zile, începând cu joi, 9 mai.
Sursa: captură Youtube Netflix
Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanțu în sezonul 2 al serialului Netflix "Wednesday", a devenit "influencerul" oficial al producției. El va fi cel care va împărtăși cu fanii din toată lumea toate noutățile despre serial, dar și informații din culise.
Sursa: Freepik
Actrița franceză Isabelle Huppert va fi președinta juriului care va decerna prestigiosul Leu de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, ce va avea loc între 28 august și 7 septembrie, anunță organizatorii.
Sursa: captură Youtube Tenacious D
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Tribute, interpretată de trupa Tenacious D.
Captura Instagram
Kim Kardashian a stârnit controverse la Met Gala de-a lungul anilor cu aparițiile sale îndrăznețe. An de an, talia ei pare să devină din ce în ce mai mică în corsete tot mai strâmte.
Foto Pexels
 Producătorul italian de dulciuri Ferrero Group îşi continuă extinderea, inaugurând prima sa fabrică de ciocolată din America de Nord, într-un moment în care cotaţiile futures la cacao sunt în creştere, transmite Bloomberg.
Regretata Amy Winehouse
Amy Winehouse a fost distinsă postum cu premiul BRIT Billion Award de către BPI, organismul reprezentativ al principalelor case de discuri și companii muzicale din Marea Britanie, pentru realizarea unui miliard de difuzări în Marea Britanie.
Inteligența artificială
Un raport recent care examinează consecințele preluării controlului asupra lumii de către inteligența artificială a concluzionat că Regatul Unit nu ar avea nicio șansă în fața unei astfel de situații.
Italia pune sechestru pe 140 de milioane de dolari de la proprietarii companiei aeriene despăgubiți pentru accidentul din 1980
Poliția italiană a confiscat 130 de milioane de euro (echivalentul a 140 de milioane de dolari) de la doi directori ai unei companii aeriene care a dat faliment în urma unei catastrofe aeriene din 1980, în care au murit 81 de persoane deasupra insulei Ustica din sudul Italiei, au declarat...
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Şeful BMW, Oliver Zipse, a avertizat că impunerea de taxe vamale de către Uniunea Europeană la importurile de vehicule electrice (EV) chinezeşti ar putea afecta semnificativ planul industrial "Green Deal" al blocului comunitar şi ar lovi producătorii auto germani care importă maşini produse în...
FOTO: freepik @cofentist_tm
TikTok și ByteDance, compania chineză care deține platforma video, au intentat marți o acțiune în justiție împotriva guvernului SUA, susținând că legea care cere vânzarea acțiunilor deținute de companie într-un an este neconstituțională, transmite AFP.
Regele Charles al III-lea / Foto: Number 10 / Flickr
Prințul Harry, aflat într-o vizită în Regatul Unit în prezent, nu va avea o întâlnire cu tatăl său, regele Charles, deoarece purtătorul său de cuvânt a declarat marți că monarhul va fi prea ocupat, potrivit Reuters.
Sursa: captură video Youtube Jamila
Papanașii cu brânză de vaci sunt un desert românesc clasic, perfect pentru orice ocazie. Combinația dintre brânza dulce, aluatul pufos și smântână creează o explozie de arome care va cuceri cu siguranță papilele gustative ale tuturor.
foto: pexels
Cetăţenii Estoniei vor putea pe viitor să-şi exprime voturile în alegeri de pe telefoanele mobile, după ce Parlamentul de la Tallinn a aprobat marţi un proiect de lege în acest sens înaintat de guvernul acestui stat baltic, membru al Uniunii Europene şi NATO, informează dpa.
Beyonce / FOTO: https://www.facebook.com/thebeyonceworldcom/photos
Tina Knowles a vorbit despre nepoții ei gemeni, Rumi și Sir, înainte de ziua lor.
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande a fost surpriza muzicală de la Met Gala din acest an, oferind un spectacol incendiar în fața elitelor modei la Metropolitan Museum of Art din New York.
Eurovision
Eden Golan, concurenta Israelului la concursul Eurovision 2024, speră să unească oamenii prin muzica sa când va cânta, săptămâna aceasta, la Malmo, în Suedia, a declarat artista într-un interviu, transmite Reuters.
Vedeta columbiană de muzică pop și mamă a doi băieți nu a apreciat superproducția globală, spunând că mesajul acesteia le răpește bărbaților șansa de a "proteja și de a oferi".
Keith Richards nu mai ascultă muzică rock de zeci de ani/Captura Youtube
Keith Richards nu este un adept al rockului.
Taylor Swift
Megastarul american Taylor Swift dă startul turneului său record în Europa, joi, la Paris, concertele din capitala Franţei fiind urmate de reprezentanţii la Lyon, Madrid, Londra şi München, transmite marţi AFP.
Cântăreața și compozitoarea sud-africană a apelat la Balmain pentru a-și aduce cu adevărat viziunea creativă la viață.
Sursa: Freepik
Airbnb, compania de turism și tehnologie, lansează un program numit „Icons”, care permite utilizatorilor să rezerve o vizită la un spectacol de comedie cu Kevin Hart, o noapte la muzeul Ferrari sau o ședere în locuri fictive.


DC Media Group Audience


pixel