Previziunile Danielei Simulescu pentru 9 mai 2024. Zodiile care se bucură de apropierea lui Mercur de Chiron /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube DC NEWS
Sursa: captură Youtube DC NEWS

Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru 9 mai. Ne aflăm sub influența conjuncției dintre Mercur și Chiron, ceea ce înseamnă că ne vom îngrijora mult și degeaba.

Berbec

Mercur este în continuare în semnul tău, în apropierea lui Chiron și în careu cu Ceres. S-ar putea să vorbești mult, să te îngrijorezi, să ai tot felul de suspiciuni și să fii tot timpul cu senzația că vei avea ceva de pierdut, dar fără o dovadă concretă în acest sens.

Taur

Îți revii după Luna Noua din semnul tău de ieri. S-ar putea să ai o lene suplimentară sau o nevoie de a procrastina. Și astrele îți recomandă să faci același lucru, să nu grăbești absolut deloc și chiar să dai un pas în spate.

Gemeni

Apropierea lui Mercur de Chiron nu este neapărat cea mai plăcută atmosferă pentru tine - recomandarea este să înveți să pui limite atunci când simți că este ceva în neregulă.

Rac

Multe așteptări pe care le-ați avut în carieră s-ar putea să fie precum niște palme peste ceafă sau peste frunte. Vi s-au făcut promisiuni, voi le-ați așteptat în această perioadă, ele nu au venit și veți privi lucrurile într-un mod mai dur. De-a lungul vieții au mai fost perioade în care nu s-au respectat promisiunile și ați reușit să treceți peste.

Leu

Nu doar Luna Nouă de ieri a fost importantă pentru zona profesională, ci întreaga ecuație astrologică a momentului. Recomandarea este să vezi partea plină a paharului și să nu te lași tras în jos sau influențat de anumiți colegi care, poate, te invidiază.

Fecioară

Lucrul cu sine este foarte important astăzi și revelația faptului că de cele mai multe ori noi suntem propriii inamici. Am face foarte bine să ne scoatem de acolo și să nu mai luptăm cu noi înșine.

Balanță

Trebuie să ai în vedere și ce vrei tu, dar și ce vor ceilalți. S-ar putea ca tu, cel dornic de echilibru permanent, să te trezești că vrei să se țină cont și de tine. Exact când vrei să se întâmple, nu se întâmplă. Trebuie să negociezi pentru absolut tot ce îți dorești.

Scorpion

Cu cât forțezi mai mult nota la serviciu, cu cât te implici mai mult în discuții, cu cât devii mai tendențios, cu atât îți vei face mai mult rău. Sfatul este să nu dai răspuns imediat, ci să ceri un timp de răgaz.

Săgetător

Te pregătești de o perioadă importantă. Jupiter, guvernatorul tău, este în casa a VI-a, s-a întâlnit cu Uranus pe 21 aprilie și se va pregăti să intre în casa a VII-a pe 26 mai. Trebuie să-ți rezolvi unele probleme, mai ales pe plan personal. Ar fi perfect să începi să o faci din timp, să nu te trezești după nepregătit.

Capricorn

Discuțiile cu familia nu sunt întotdeauna pe placul nostru, iar voi veți simți serios asta zilele ce urmează. Recomandarea este să nu vă lăsați atacați de detalii, de pretexte, ci trebuie să vă dați seama că există o cauză mult mai serioasă în spate, dar pentru ea ai nevoie de timp și răbdare.

Vărsător

Nevoia principală este de a fi sigur de ceva, de a avea stabilitate și din cauza acestei nevoi s-ar putea să riscați pierderea unor oportunități. Nu zice nimeni să vă schimbați cu totul viața, dar aveți nevoie de mici riscuri. Poate că până acum mâncați mâncarea de un anumit fel. Astăzi, puneți un condiment nou.

Pești

Grijile financiare le avem cu toții, chiar și cei mai bogați. Recomandarea este ca zilele acestea să nu credeți că vi se evaporă banii dintr-odată, ci trebuie să vă reasigurați în fiecare moment că nu vă fură nimeni banii. Ei se duc doar dacă îi cheltuiți sau dacă îi pierdeți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel