Keith Richards nu mai ascultă muzică rock de zeci de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Keith Richards nu mai ascultă muzică rock de zeci de ani/Captura Youtube
Keith Richards nu mai ascultă muzică rock de zeci de ani/Captura Youtube

Keith Richards nu este un adept al rockului.

Chitaristul de 80 de ani al formației Rolling Stones susține că nu mai ascultă trupe rock de zeci de ani și că preferă în schimb blues-ul, o formă muzicală pe care o iubește de mult timp.

Afirmațiile lui Keith au fost citate de ziarul Daily Star, în care el spune:

"Nu, nu am ascultat niciodată trupe rock. Am crescut ascultând Chuck Berry și Muddy Waters. Acestea sunt rădăcinile mele, și le-am vândut înapoi în America. Asta am făcut noi, apoi am început să adăugăm propriile noastre lucruri, dar nu mă interesează ce a urmat după noi."

Keith nu găsește nicio satisfacție în muzica rap, pe care o consideră potrivită doar pentru "oamenii fără tonus".

El a declarat anterior pentru New York Daily News:

"Ceea ce a făcut rap-ul și a fost impresionant a fost să arate că există atât de mulți oameni fără tonus. Tot ce au nevoie este un ritm de tobe și cineva care să strige peste el și sunt fericiți. Există o piață enormă pentru oamenii care nu pot deosebi o notă de alta".

În timp ce Sir Mick Jagger a dezvăluit că obișnuia să se sature de Keith care cânta non-stop melodii Beatles atunci când împărțeau un apartament.

Solistul trupei '(I Can't Get No) Satisfaction' a recunoscut că multe dintre cântecele lor au fost inspirate din hiturile pop ale foștilor rivali, deoarece Keith era obsedat de ei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel