Ariana Grande a oferit o reprezentație surpriză la Gala Met 2024

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande / Sursa: flickr.com

Ariana Grande a fost surpriza muzicală de la Met Gala din acest an, oferind un spectacol incendiar în fața elitelor modei la Metropolitan Museum of Art din New York.

Îmbrăcată într-un ansamblu verde transparent de la Maison Margiela Artisanal by John Galliano, vedeta pop a urcat pe scenă în fața Templului lui Dendur, însoțită de 30 de dansatori și membrii corului Broadway Inspirational Voices, alcătuit din 40 de persoane.

Conform Vogue, Ariana a început setul cu "Once Upon a Dream" din clasica producție Disney "Frumoasa din Pădurea Adormită" din 1959, urmată de hiturile "Into You" și "7 Rings". Ulterior, a prezentat piese noi, inclusiv "The Boy Is Mine", "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" și "Yes, And?" de pe albumul "Eternal Sunshine", lansat în martie.

Pentru momentul culminant al serii, Ariana a fost acompaniată de Cynthia Erivo, colega ei de pe scenă din "Wicked", pentru un duet al melodiei "When You Believe", un cântec din 1998 interpretat de Whitney Houston și Mariah Carey.

Mai devreme în seara aceea, cele două colegii au pozat împreună pe treptele de la Met, Ariana îmbrăcată într-o rochie albă elegantă de la Loewe.

Într-un interviu pentru Variety, Ariana a vorbit despre prietenia pe care a dezvoltat-o cu Cynthia pe platourile de filmare ale musicalului.

"Ea este cu adevărat sora mea. Am descoperit cu adevărat lucruri de care aveam nevoie unul în celălalt", a spus ea cu entuziasm. "Abia aștept să vadă toată lumea".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel