Tyla debutează fulminant la Met Gala 2024 într-o rochie sculptată din nisip

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Cântăreața și compozitoarea sud-africană a apelat la Balmain pentru a-și aduce cu adevărat viziunea creativă la viață.

La Met Gala 2024, cântăreața și compozitoarea sud-africană, Tyla, nu numai că a fost prezentă, dar a lăsat o impresie puternică și fără firimituri. Pentru debutul ei la eveniment, a ales o rochie din nisip - o interpretare strălucită a temei din acest an, The Garden of Time, inspirată de nuvela omonimă din 1962 a lui J.G. Ballard.

Pentru a-și da viață viziunii creative, Tyla a ales să colaboreze cu Balmain. Ansamblul său a inclus trei nuanțe de nisip împodobite cu micro-clopoței de cristal, iar pentru a completa aspectul, a optat pentru un ambreiaj în formă de clepsidră. Este greu de imaginat o alegere mai inspirată!

Fără îndoială, unul dintre cele mai remarcabile look-uri ale serii a aparținut cântăreței Been Thinking, care și-a completat ținuta cu un colier auriu simplu și un eyeliner perfect înaripat, așa cum se cuvine.

Pentru a aduce un plus de dramatism subtil, a ales să adauge un praf de nisip pe umărul stâng și pe palma dreaptă. Chiar și unghiile sale 3D imitau picurarea nisipului, ceea ce demonstrează că a înțeles perfect misiunea evenimentului.

2. Captura In... (whatsapp-image-2024-05-07-at-11-51-29_99925900.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel