Actorul Florin Piersic are nevoie de susținerea noastră! Urmează o operație delicată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Sinteza Zilei
Sursa: captură Youtube Sinteza Zilei

Actorul Florin Piersic a fost transferat joi la Spitalul Foişor din București, unde va urma o intervenție ortopedică absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecție, respectiv a protezei de la genunchi.

Intervenția chirurgicală nu este lipsită de riscuri, având în vedere vârsta înaintată a actorului și problemele medicale preexistente.

"Domnul Florin Piersic este stabil în acest moment, însă vorbim despre un pacient vulnerabil prin vârstă şi bolile asociate", au declarat reprezentanții Institutului "Matei Balș" din Capitală, unde actorul a fost internat marți seara, după transferul de la Institutul Inimii din Cluj.

"Este vorba un proces infecţios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului şi proteza de la genunchi.  Pacientul se află în evaluare şi supraveghere multidisciplinară (boli infecţioase  ortopedică, cardiologică) pentru cea mai bună abordare terapeutică", au adăugat aceștia.

După intervenția ortopedică, Florin Piersic va continua tratamentul pentru infecție.

Starea de sănătate a îndrăgitului actor va fi monitorizată îndeaproape de o echipă medicală experimentată, care va lua toate măsurile necesare pentru ca acesta să beneficieze de cea mai bună îngrijire posibilă.

Gândurile noastre se îndreaptă către domnul Florin Piersic și îi dorim o recuperare rapidă și completă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel