Revelația lui Lady Gaga în noul film de concert "The Chromatica Ball"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Revelația lui Lady Gaga în Noul Film de Concert "The Chromatica Ball"
Revelația lui Lady Gaga în Noul Film de Concert "The Chromatica Ball"

Lady Gaga a rămas "fără cuvinte" revizitând 'The Chromatica Ball' pentru noul ei film de concert.

Mult așteptatul film va ajunge în sfârșit pe 25 mai pe HBO Max, iar creatoarea hit-ului 'Born This Way' a recunoscut că a fost emoționant să trăiască din nou experiența epică a spectacolului de pe stadion.

Gaga - care a regizat și produs filmul ea însăși - le-a spus fanilor pe Instagram: "Sunt atât de entuziasmată că în sfârșit putem împărtăși filmul The Chromatica Ball cu lumea. Acest film este o cronică a unei perioade de imensă creativitate... moda, dansul, muzica. Revederea turneului mă lasă fără cuvinte modul în care ne-am avut unii pe alții - cu toții v-ați arătat pentru muzică și artă într-un mod deosebit, și cu un nivel de entuziasm și libertate pe care nu îl voi uita niciodată. Stadion după stadion. Mulțimi sold out. Cântecele asurzitoare.

"Chromatica" a fost o răzbunare colorată. Haosul a devenit energie pură și viață. Cu o textură pe care cel mai bine o poți experimenta live.

"Acceptarea de sine este o temă care se regăsește în toate cântecele mele. Cred că este întotdeauna posibil să sapi adânc și să-ți găsești măreția. Descoperirea de sine este o artă. Iubirea de sine este o practică."

Superstarul în vârstă de 38 de ani a continuat să le mulțumească micilor ei Monștri pentru că au inspirat fiecare detaliu al spectacolelor, de la îmbrăcăminte la voce, coregrafie și punerea în scenă teatrală.

Ea a adăugat: "Vă iubesc, monștrilor, mai mult decât pot spune. Vă vedeți în fiecare voce, în fiecare alegere a țesăturilor, în coregrafie, în fiecare imagine... Iată adevărul - indiferent unde m-a dus viața sau cariera mea, timpul petrecut cu voi este întotdeauna o cale de întoarcere către o parte foarte puternică din mine. Pe un stadion plin de VOI a prins viață. Vă mulțumesc pentru acest sentiment. Sper că vă veți simți văzuți când veți viziona acest film. Și să știți că l-am editat cu grijă pentru a vă onora."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel