Succesul românesc de pe Netflix continuă: Victor Dorobanțu revine în "Wednesday", sezonul 2

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Netflix
Sursa: captură Youtube Netflix

Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanțu în sezonul 2 al serialului Netflix "Wednesday", a devenit "influencerul" oficial al producției. El va fi cel care va împărtăși cu fanii din toată lumea toate noutățile despre serial, dar și informații din culise.

Dorobanțu a avut deja un rol important în promovarea sezonului 2, dezvăluind distribuția seriei în spotul de anunț al filmărilor. De asemenea, el este cel care distribuie noile scenarii actorilor principali. Recent, actorul a postat pe rețelele sociale fotografii oficiale din culisele filmărilor, alături de colegii săi, însoțite de mesajul: "În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix".

Primul sezon "Wednesday" a fost un succes uriaș, înregistrând peste 250 de milioane de vizualizări și clasându-se în Top 10 cele mai urmărite seriale din 93 de țări. Producția a stat peste 20 de săptămâni în Top 10 Global.

Filmările pentru sezonul 2 vor avea loc în Irlanda, după ce primul sezon a fost filmat în România. Distribuția va include din nou nume mari, precum Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez și Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel