Profesor universitar: Amânarea discursului lui Putin nu e un semn bun. Mai mult ca sigur, acest lucru se va întâmpla. Un bilet de avion pe ruta Moscova - Istanbul costa 3000 de dolari

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Dr. Radu Carp, profesor universitar, vine cu un scenariu privind amânarea mult așteptatului discurs al lui Vladimir Putin.

VEZI ȘI: Vladimir Putin, declarațiile zilei. A anunțat mobilizarea parțială

„Amanarea discursului lui Putin nu este un semn bun. Mai mult ca sigur, va anunta mobilizare si recunoastere referendumuri. Putin a devenit mai periculos ca niciodata, pe masura ce este mai izolat. Modi si Xi Jinping au incercat la Samarkand sa il convinga sa inceteze razboiul.

Erdogan s-a declarat impotriva mobilizarii. Niciun rezultat. Consecinta? Rusii nu mai vor sa traiasca in Rusia. Un bilet de avion pe ruta Moscova - Istanbul costa ieri seara 3000 de dolari. Femeile din Cecenia protesteaza impotriva mobilizarii, inainte sa fi fost anuntata. Putin ramane din ce in ce mai singur - dar mai periculos”, a scris Radu Carp.

„Nu cumva amanarea discursului lui Putin se datoreaza eforturilor diplomatice de a-l determina sa nu foloseasca argumentul mobilizarii datorata agresiunii NATO asupra Rusiei? Iar acest argument este inclus in mandatul cu care Lavrov a plecat la New York? Putin incearca sa santazeze Occidentul dar nu gaseste nicio fisura. De urmarit folosirea cuvantului "NATO" in discursul de tip buncar al lui Putin”, a mai scris profesorul.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-ar fi amânat pentru ziua de miercuri „discursul către națiune", potrivit jurnalistului pro-Kremlin Vladimir Soloviov și analistului politic Serghei Markov. Dmitri Smirnov, jurnalist de casă al Kremlinului, spune că discursul va fi ținut miercuri dimineața.

VEZI ȘI: USR a dat în judecată Guvernul României: Nu scăpați, băieți. Stau pe capul vostru până încetați să mai batjocoriți legile

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel