Stiri publicate de Anca Murgoci

Foto: Freepik
În sistemul privat de educație se caută sute de posturi, mai precis sunt 600 libere.

Știri

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Nu știi ce să faci de Ziua Copilului dacă rămâi în București?

Știri

Fotografie de la Martin Péchy: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ilustra-ie-arhitectura-design-aspect-1295485/
Ultima găselniță a politicienilor români arată că n-au prea multă treabă de făcut. Le-au rezolvat pe toate și „dau ultima bătălie”.

Homepage

interviu
EXCLUSIV
Câţi bani se fac din Tik Tok şi Youtube în România? Aflăm de la Georgiana Năstase și Dragoş DADO.  

Știri

Sursă foto: Facebook (Marcel Ciolacu)
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că neacceptarea României în spaţiul Schengen este 'un eşec al dreptei europene şi al Comisiei Europene', iar Austria va trebui să dea anumite explicaţii şi 'să suporte anumite consecinţe' la nivel european.

Politică

Părintele Nicolae Dima a lansat un apel pentru fiica sa, Ecaterina, în vârstă de 12 ani.  

Știri

BREAKING NEWS
Zeci de reprezentanți ai PES activists România, veniți din toată țara şi din diaspora, s-au mobilizat astăzi, în fața sediului Consiliului UE, pentru a transmite mesajele lor de susținere pentru aderarea României la spațiul Schengen, în contextul în care, chiar în respectiva instituție se va...

Știri

Badea
Mircea Badea a spus ce bea în cantități mari.  

Știri

Vladimir Putin
BREAKING NEWS
Ministrul rus al apărării Serghei Şoigu a ordonat miercuri trupelor ruse care ocupă provincia ucraineană Herson să se retragă de pe malul de vest al fluviului Nipru, ca urmare a atacurilor ucrainene din apropierea capitalei omonime a acestei provincii, transmit agenţiile Reuters şi AFP.

Știri

Kelemen Hunor vrea consolidarea relaţiilor bilaterale România-Ungaria: Suntem dependenţi unii de alţii în această regiune / Foto: Facebook Kelemen Hunor
Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marţi seara că i se pare corect ca pensiile să crească cu 15-16% şi că este o datorie morală faţă de pensionari să se găsească soluţii, fiind categoria cea mai vulnerabilă.  

Politică

Elena Cristian (DC Business), rugăminte pentru Selly după ce acesta a zis că între 10.000 și 20.000 euro cheltuiește pe lună
Elena Cristian, analist DC Business, a relatat ce a pățit când a mers să facă o solicitare, la primăria condusă de Clotilde Armand, privind înscrierea unei mașini, mai exact la Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Sectorului 1.   

Știri

Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia
Adina Alberts are un avertisment pentru Delia care a spus că nu vrea să aibă copii.  

Lifestyle

Alexandru Mironov a fost întrebat cum va fi România în 2060.

Știri

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
BREAKING NEWS
Parlamentul European este de acord ca România să intre în Schengen.

Știri

Badea
BREAKING NEWS
Plenul Senatului a adoptat, luni, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind organizarea judiciară, proiectul legislativ privind Statutul judecătorilor şi procurorilor şi proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Știri

BREAKING NEWS
Exercițiul de mobilizare MOBEX DJ-VL-22 pentru verificarea stadiului pregătirii populației, economiei și a teritoriului pentru apărare se desfășoară pe raza județelor Dolj și Vâlcea, în perioada 17-21 octombrie.

Știri

INQUAM
BREAKING NEWS
Nicolae Ciucă a discutat, luni, cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu la Palatul Victoria.

Știri

BREAKING NEWS
Anamaria Prodan s-a înscris într-un partid. Deja are rol de conducere.

Politică

CERNAVODĂ
BREAKING NEWS
Unitatea 1 de la Cernavodă a fost sincronizată la Sistemul Energetic Naţional.

Știri

EXCLUSIV
Uneori mă întreb cum voci atât de obtuze, așa cum mi se pare mie Cezar Ionașcu, ajung să aibă vizibilitate în spațiul public. Este ireal și revoltător. În opinia mea, unii oameni n-ar trebui să aibă acces să abereze pe Internet, să facă declarații care sunt discriminatorii, care limitează...

LifestyleDC Media Group Audience