Dwayne 'The Rock' Johnson explică de ce nu îl mai susține pe Joe Biden

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Dwayne "The Rock" Johnson se confruntă cu criticile legate de susținerea sa anterioară a lui Joe Biden.

 

Actorul în vârstă de 51 de ani, care l-a susținut pe Biden atunci când acesta a candidat la președinția SUA în 2020, a fost întrebat într-un interviu pentru Fox News dacă ar face acest lucru din nou în timpul acestei campanii.

Dar ce a spus Johnson și de ce este criticat?

Susținerea lui Biden "a provocat diviziune"

Întrebat de Fox News dacă este mulțumit de susținerea sa pentru 2020 și de starea actuală a Americii, fostul luptător a spus: "Sunt mulțumit de starea Americii în acest moment? Ei bine, acest răspuns este nu. Cred că ne vom îmbunătăți? Eu cred în asta. Sunt un tip optimist și cred că ne putem îmbunătăți".

Actorul a spus că susținerea lui Biden, care a fost prima dată când a susținut public un candidat la președinție, a fost "cea mai bună decizie pentru mine în acel moment".

"Voi face asta din nou anul acesta? Răspunsul este nu. Nu am de gând să fac asta", a spus el.

El a declarat pentru Fox News că a crezut că "a provocat o diviziune incredibilă în țara noastră", lucru care, a spus el, "mă sfâșia pe atunci și acum".

De data aceasta, a spus el, "scopul său este de a aduce țara noastră împreună".

"Cred în asta, în ADN-ul meu. Așa că, în spiritul acestui lucru, nu va exista nicio susținere", a adăugat el. 

Dwayne "The Rock" Johnson a spus că, având în vedere nivelul său de influență, "voi păstra politica pentru mine".

Superstarul a adăugat: "Vă voi spune următorul lucru, la fel ca mulți dintre noi acolo, care nu au încredere în toți politicienii, am încredere în poporul american și am încredere că indiferent pe cine votează... acela este președintele meu pe care îl voi susține 100%."

Ce a spus "The Rock" despre cancel culture?

Întrebat ce este important pentru el, acesta a răspuns: "Să fiu real, să fiu direct, deschis și transparent... asta este important pentru mine. În lumea de astăzi cancel culture, cultura "woke", cultura asta, cultura aia, diviziunea etc., mă deranjează cu adevărat."

"În acest sens, fie cedezi și ești ceea ce crezi că ceilalți oameni vor să fii, fie pleci. Ei bine, nu, eu nu sunt așa, voi fi eu însumi și voi fi real... și asta poate supăra oamenii, poate enerva oamenii, iar asta este în regulă. Dar mi-a luat ceva timp să recunosc asta", a completat "The Rock".

Johnson a spus că nu și-a dat seama de puterea faimei pe care o are.

Actorul a spus că mai târziu și-a dat seama că faima este "o superputere atunci când este folosită corect... când o poți folosi pentru a influența oamenii", adăugând că poate fi folosită pentru a-i face pe oameni mai "direcți" și mai "onești".

De ce este criticat Johnson?

Mulți oameni pe rețelele de socializare l-au acuzat pe Johnson că a jucat prea sigur de dragul imaginii sale publice și a atracției largi.

Alții au spus că ar fi putut pur și simplu să rămână tăcut în această privință, în loc să anunțe că nu îl va mai susține public pe Biden.

Unii au sugerat că declarațiile sale sunt o susținere indirectă a lui Donald Trump, argumentând că lipsa de susținere a lui Johnson pentru Biden îi avantajează mai mult pe republicani decât pe democrați.

Comentariile lui Johnson au fost huiduite de publicul din studioul emisiunii de chat The View, după ce a fost difuzat un fragment din interviul de la Fox.

Conform Sky News, jurnaliștii i-au contactat pe reprezentanții lui Johnson pentru a face un comentariu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel