Nicuşor Dan, întrebat dacă își dorește un al doilea mandat: Da, desigur. Un mandat de patru ani este prea puțin

Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a declarat că și-ar mai dori un al doilea mandat. 

”Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani, în condiţiile în care nu găseşti documentaţiile deja pregătite pentru lucrările de investiţii, 4 ani e prea puţin. Pentru Bucureşti e cu atât mai mult, un oraş cu multiple probleme”, a declarat Nicușor Dan, la B1 TV, scrie fanatik.ro.

Întrebat dacă e decis în această privință, Nicuşor Dan a răspuns că le comunică bucureștenilor ”exact situaţia de fapt” şi este optimist că ei vor înțelege.

”Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureştenilor, să le spun exact situaţia de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înţelege că mergem într-o direcţie corectă şi că viteza este cea pe care ne-o permite contextul”, a spus primarul Capitalei.

"Am și spus că am să-l votez pe Nicușor Dan"

Zilele trecute, actorul Tudor Chirilă a vorbit, pentru Spectacola, despre Nicușor Dan, întrebând când a avut o părere bună despre aceasta. Vrând să se rupă de un aparent partizanat, actorul afirmă: ”Vreau să fie foarte clar. Pare că am avut un partizanat cu Nicușor Dan sau că am fost susținătorul lui în campania care l-a făcut primar”. 

El a continuat, argumentând: ”Să nuanțăm: eu nu mi-o doresc pe Gabriela Firea primar în acest oraș (București n.r.) niciodată. Pentru asta, am făcut ca, de fiecare dată... fiind clar că voi vota pe altcineva. Am și spus că am să-l votez pe Nicușor Dan, pentru că eu nu consider că Firea a făcut ceva în acest oraș, lucrul pe care-l mențin. Acum, ceea ce iarăși trebuie să fie spus este că Firea a reușit să conserve un aparat administrativ în primărie și să aducă în primărie foarte mulți angajați din zona ei de interes. Asta se vede de la înființarea companiilor municipale, până la tot felul de angajări. Astfel că Nicușor Dan ajunge primar într-un aparat administrativ al Gabrielei Firea”. 

Cu alte cuvinte, Tudor Chirilă spune că a ales răul cel mai mic. În continuare, a acuzat-o pe Gabriela Firea pentru situația financiară dezastruoasă a Capitalei. El mai spune, cu părere de rău, că ideea de independent se duce în derizoriu. Citește mai departe>>

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel