Nicușor Dan, după ce a devenit din nou tată: Miracolul s-a produs din nou

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Nicușor Dan, după ce a devenit din nou tată: Miracolul s-a produs din nou / Facebook: Facebook Nicușor Dan
Nicușor Dan, după ce a devenit din nou tată: Miracolul s-a produs din nou / Facebook: Facebook Nicușor Dan

Nicuşor Dan a devenit tată pentru a doua oară.

Nicuşor Dan a postat pe Facebook Un mesaj, după ce a devenit tată pentru a doua oară. El a anunțat că are un băiețel.

"Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.Sănătate tuturor!", s scris Nicușor Dan pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan: Marile lui realizări sunt lucrările muncite de alții

Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume joi, 26 mai, un băiețel, fiind al doilea copil al cuplului, ei având o fată născută în mai 2016.  Val Vâlcu spune că Nicușor Dan nu a devenit tată. 

În 2016 primarul scria „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”.

La Antena 3, Val Vâlcu a făcut un glumă despre acest subiect. El a spus că Nicușor Dan nu a devenit tată, ci părinte 2.

„În primul rând aș vrea să vă rog să ieșiți din grotă, știu că o să o facă oricum Mircea Badea când va avea emisiunea. Am auzit, ora trecută, cum spuneați că Nicușor Dan e tatăl ... Domne'le, Nicușor Dan a devenit Părinte 2 al unui copil, nu al unui băiețel, că poate alege să fie ce vrea domnia sa. Vă rog, atenție, că despre asta e vorba, de fapt, la Davos, nu? O dată cu globalizarea a venit și această corectitudine politică, deci vă rog frumos! Oricum o făcea Mircea Badea peste câteva ore. Iar la Davos, ce să zic, sunt niște agenți constatatori, se duc și ei la Davos, cum merge nobilimea română la Brașov, de Revelion, să dea 1000 de euro pe o noapte de stat în picioare sau la mare la nu știu ce club”, a zis Val Vâlcu. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Nicuşor Dan, întrebat dacă își dorește un al doilea mandat: Da, desigur. Un mandat de patru ani este prea puțin

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel