Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan: Marile lui realizări sunt lucrările muncite de alții

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea îi atrage atenția lui Nicușor Dan, după ce primarul Capitalei s-a lăudat cu parcarea dată recent în folosință.

”Marile realizări ale lui Nicușor Dan: lucrările muncite de alții. Parcarea de la Cora-Pantelimon este un vis devenit realitate, dar care nu se datorează actualei conduceri a Capitalei! Echipa Firea cu munca, echipa Nicușor cu laudele! În 2016, acolo era o groapă. Patru ani mai târziu, în 2020, parcarea era aproape gata, din truda echipei mele. Lui Nicușor Dan i-a luat un an și jumătate să termine și să-i facă recepția!

Parcarea nu este a primarilor, ci a bucureștenilor care merită explicații despre ce s-a întâmplat, în ultimul an și jumătate. Mai bine de șase luni a durat recepția, iar asta este inadmisibil. Sunt sigură că tot eu sunt vinovată.

Pun mai jos imagini cu parcarea în 2016, dar și în august 2020, cu două luni înainte ca echipa mea să părăsească Primăria Capitalei. Așa își amintește toată lumea că partea grea era finalizată și ce s-a făcut de când la conducere este Nicușor Dan.

"Nu vreau plăcuță “Construită de Firea, finalizată de Dan"

Nu vreau plăcuță “Construită de Firea, finalizată de Dan”, ca la podul Basarab, dar un an și jumătate, bucureștenii au auzit numai “Firea e de vină”. E bine să se știe, totuși, cât au muncit unii și cât au stat alții.

În 2016, la intersecția Șoselei Pantelimon cu Șoseaua Vergului am găsit o groapă. Nu era începută nici o lucrare, iar planurile existente nu prea se puteau pune în practică. Împreună cu specialiști în infrastructură și investiții, am reanalizat proiectul și ne-am apucat de treabă.

Prin acest obiectiv de investiții se reconfigurează, practic, toată zona. Nu am construit doar o simplă parcare etajată, ci un nod de transport, cu tramvaie, autobuze și peroane pentru microbuze private. De asemenea, este pregătit terenul și pentru viitoarea stație de metrou din zonă.

Sunt 500 de locuri disponibile pentru șoferii care parchează aici și de acolo își continuă drumul în oraș cu transportul în comun”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel