Val Vâlcu spune că Nicușor Dan nu a devenit tată. Vă rog să fiți atenți!

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume joi, 26 mai, un băiețel, fiind al doilea copil al cuplului, ei având o fată născută în mai 2016. 

Nașterea a avut loc la Spitalul Filantropia, ea fiind prematură, dar mama și nou-născutul se simt bine.

În 2016 primarul scria „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”.

La Antena 3, Val Vâlcu a făcut un glumă despre acest subiect. El a spus că Nicușor Dan nu a devenit tată, ci părinte 2.

„În primul rând aș vrea să vă rog să ieșiți din grotă, știu că o să o facă oricum Mircea Badea când va avea emisiunea. Am auzit, ora trecută, cum spuneați că Nicușor Dan e tatăl ... Domne'le, Nicușor Dan a devenit Părinte 2 al unui copil, nu al unui băiețel, că poate alege să fie ce vrea domnia sa. Vă rog, atenție, că despre asta e vorba, de fapt, la Davos, nu? O dată cu globalizarea a venit și această corectitudine politică, deci vă rog frumos! Oricum o făcea Mircea Badea peste câteva ore. Iar la Davos, ce să zic, sunt niște agenți constatatori, se duc și ei la Davos, cum merge nobilimea română la Brașov, de Revelion, să dea 1000 de euro pe o noapte de stat în picioare sau la mare la nu știu ce club”, a zis Val Vâlcu.



Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel