George Simion - Virgil Popescu, SCANDAL în Parlament: Ești un HOȚ / Ești un PROST!

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Foto: Youtube DC NEWS
Foto: Youtube DC NEWS

George Simion și Virgil Popescu și-au schimbat replici dure în Parlament.

Liderul partidului AUR, George Simion, s-a dus "glonț" către ministrul Energiei, Virgil Popescu, aflat la pupitru, în Parlament, în timp ce oferea noi explicații pentru actuala situație a facturilor la curent și gaz.

Goerge Simion l-a luat în brațe și de după gât, s-a apropiat de el și a început să-i spună: "ești un hoț!"

Ministrul Virgil Popescu nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus liderului AUR, pe același ton: "ești un prost!" și "la Rusia cu dumneavoastră!"

"Pot să-i spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe domnul Simion îl frământă alte lucruri?", a mai spus ministrul Virgil Popescu.

Tensiunile dintre cei doi vine în contextul în care AUR și USR susțin demiterea ministrului Virgil Popescu, considerat principalul vinovat pentru explozia prețurilor facturilor, o problemă care nu a fost încă soluționată.

Mai mult, imediat după aceste scene halucinante, George Simion a spus că: "Dacă omul este hoț?! Nu m-a deranjat ce a zis, el este un hoț și e vinovat pentru facturile românilor. Vorbesc în numele a milioane de români. Acest om minte cu nonșalanță. Românii trebuie să știe adevărul. Nu e normal să-l ții în brațe. Știe și PNL-ul, și USR-ul. 

Domnul Virgil Popescu este acoperit de mafia din energie, de comnul Comănescu. Când vezi astfel de lucruri, trebuie să ei atitudine/ Când vezi un hoț, îi spui că e un hoț. 

În susținerea afirmațiilor mele, vă aduc facturile pe care le plătesc românii. Ministrul Energiei, care a favorizat Rusia, spune că noi suntem cu Rusia. Hai să vedem unde se duc banii românilor, din facturile la energie. Virgil Popescu și Klaus Iohannis au liberalizat prețurile la energie".

Mai mult, din cauza acestor scene, ședința a fost suspendată.

Virgil Popescu, prima reacție după incidentul cu George Simion

Întrebat dacă va lua măsuri și dacă va depune plângere împotriva lui George Simion, Virgil Popescu a spus că: "Voi analiza înregistrările și o să mă gândesc foarte bine să văd ce se poate face pentru ca în Parlamentul României așa ceva să nu se mai întâmple".

Citește și:

AMENZI usturătoare pentru cei cu geamuri MURDARE

VIDEO - Nina O’Brien, accidentare "HORROR". Momente de PANICĂ la Jocurile Olimpice. Oamenii și-au acoperit fețele de SPAIMĂ

"Camilla, noua Regină", deși e URÂTĂ de britanici. Ce înseamnă, de fapt, gestul Reginei Elisabeta. Lovitură dură pentru Prințul Charles

Loredana, mesaj neașteptat, după zvonurile despre DIVORȚ: Chiar dacă tu mă iubești, eu NU mă simt iubită de tine

Vezi mai multe în video:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel