Loredana, mesaj neașteptat, după zvonurile despre DIVORȚ: Chiar dacă tu mă iubești, eu NU mă simt iubită de tine

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Loredana Groza / Agerpres
Foto: Instagram Loredana Groza / Agerpres

Loredana Groza a publicat un mesaj neașteptat în mediul online.

Loredana Groza a trecut prin mai multe transformări în ultima vreme, iar noua sa atitudine și imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare nu sunt privite cu ochi buni de fanii ei, care o critică permanent.

De când a câștigat finala X Factor alături de Nick Casciaro, în 2021, Loredana Groza a stârnit multe controverse, mai ales după ce a fost tot mai prezentă în viața tânărului.

Loredana Groza a publicat mai multe videoclipuri și imagini cu italianul încă dinainte de finala X Factor, atunci când l-a invitat la ea acasă și au gătit împreună. De atunci, cei doi au părut nedespărțiți și au petrecut împreună până și sărbătorile de iarnă, la Brașov, acolo unde au și cântat.

În plus, Nick Casciaro și-a petrecut inclusiv ziua de naștere alături de Loredana, iar iubita acestuia, iar acum câteva zile au fost plecați împreună și în Italia, țara natală a lui Nick.

Plecarea Loredanei în Italia, alături de Nick, a dat startul multor întrebări și a întărit zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu.

- "Sunteti un cuplu bombă din punct de vedere artistic"

- "Sunt într-o relație sau?"

- "Ești flească, se vede, păcat..."

- "Gata? Te-a dus să-i cunoști părinții?"

- "Eu cred că el nu se mai însoară", au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Loredana Groza și Nick Casciaro, adevărul despre relația lor

 

Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Loredana Groza a explicat în cadrul unei emisiuni TV faptul că ea și tânărul nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă, iar în viaţa privată îi leagă o prietenie frumoasă.

"Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin", a declarat Loredana Groza.

De asemenea, Nick Casciaro a completat declaraţiile cântăreţei, spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, ba mai mult o simte pe aceasta ca făcând parte din familie. Mai mult, tânărul a mărturisit că se amuză destul de des cu Loredana Groza atunci când citeşte comentariile din mediul online.

"E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK", a adăugat Nick Casciaro.

Loredana Groza, mesajul neașteptat

 

Nu se știe cui i-a adresat Loredana acest mesaj, dar dă din nou de gândit urmăritorilor săi, care au spus de mult că artista și soțul ei ar fi divorțat deja în mare secret. 

"Chiar dacă tu mă iubești, eu nu mă simt iubită de tine", a scris Loredana Groza pe pagina sa de Instagram. 

La scurt timp de la acest mesaj, artista a mai publicat o postare în care a subliniat două versuri celebre: "Când se lasă seara peste București / Eu mă uit la fețe, dar văd că nu ești", potrivit wowbiz.ro

Cine este Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza. Detaliul NEȘTIUT despre artistă

 

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani cu Andrei Boncea, iar cei doi și-au unit destinele chiar în ziua în care Loredana împlinea 28 de ani, pe 10 iunie 1998. Pe 14 iulie, în viața lor apărea Elena, unicul lor copil, care anul acesta va împlini 22 de ani.

Ei bine, Loredana nu este singura din familie cu o carieră de succes și asta pentru că Andrei Boncea este producător de film și și-a trecut în CV câteva producții de succes precum "Garcea și oltenii", Supraviețuitorul" sau "Fire and Ice: Cronica Dragonilor". În plus, el s-a ocupat și de producția unor filme străine ce au făcut înconjurul lumii și care au fost făcute chiar în România, printre care "Amen", "Callas Forever", "Modigliani" sau "Joyeux Noel", potrivit DC NEWS.

Deși este un producător de succes, Andrei Boncea nu apare des în presă și nici la televizor.

"Suntem o echipă. Și asta nu de ieri, de azi. Cred că în orice moment din viețile noastre profesionale ne-am sfătuit, ajutat și susținut. De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri", a dezvăluit Loredana despre soțul ei, într-un interviu de acum ceva timp.

Loredana Groza, topită după Nick Casciaro încă din audițiile X Factor

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, din Italia, le-a demonstrat tuturor, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și o voce bună. De la noi știe piesa "Dragostea din tei", dar ca să-i impresioneze pe jurați, a ales piesa "Leave a Light On" a lui Tom Walker. 

După interpretarea sa, jurații au fost de părere că l-au avut în față pe câștigătorul Sezonului 10 X Factor. 

"De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs. Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor, nu cred că puteam să am atâta imaginație", a adăugat Loredana, după ce Nick Casciaro a interpretat câteva secunde dintr-o piesă a lui Frank Sinatra.

"A fost o revelație pentru mine acest băiat mic. Un surfer cântăreț italian dintr-un sat italian de la țară, un băiat de la țară care părea star. Dar când a început să cânte s-a terminat comedia. Am zis clar asta e", a mai spus Loredana, în audiții. 

Reacțiile ei au continuat și în următoarele etape, atunci când a afirmat că "Este un latin lover, este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, pentru că este vorba despre puterea vocii. Singurul lui inconvenient în toată chestia asta e că e italian. Ăsta e singurul lui defect".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel