O țară ÎNCOLONATĂ în spatele unui om. Zelenski: Nu vom da nimic nimănui

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Ucraina se află acum în fața testului.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat ucrainenilor într-o ieșire televizată, cauzată de evenimentele din estul Ucrainei.

Zelenski a îndemnat la calm, declarând că nu există motive pentru acțiuni haotice acum, scrie UNN.

În discursul său liderul de la Kiev a anunțat că : „De îndată ce vedem o schimbare a situației, de îndată ce vedem o creștere a riscurilor, veți ști toate acestea.

Acum nu există niciun motiv de acțiune haotică, vom face totul pentru a continua să facem acest lucru. Suntem angajați în pace și diplomație

Suntem pe pământul nostru, nu ne este frică de nimeni și nimic, nu suntem vinovați de nimic și nimic, și nu vom da nimic nimănui și suntem siguri de asta”, a reamintit Zelenski.

Zelensky a reamintit că, din punctul de vedere al țării sale, acțiunile recente ale Rusiei se încadrează la „încălcarea suveranității și integrității teritoriale a statului nostru” și „toată responsabilitatea pentru consecințele acestor decizii revine conducerii ruse”.

Potrivit lui Zelenski, recunoașterea independenței celor două entități separatiste ar putea însemna retragerea unilaterală a Rusiei din acordurile de la Minsk și ignorarea deciziilor din Formatul Normandia.

Președintele rus Vladimir Putin a decis, pe 21 februarie, să semneze decretele de recunoaștere a celor două grupări separatiste din Donbas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel