Logodnica lui George Simion, acuzată că lucrează la Parlament. Liderul AUR, reacție: Mă ajută ca parteneră de viață

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Logodnica lui George Simion, acuzată că lucrează la Parlament. Liderul AUR, reacție: Mă ajută ca parteneră de viață / Foto: Facebook George Simion
Logodnica lui George Simion, acuzată că lucrează la Parlament. Liderul AUR, reacție: Mă ajută ca parteneră de viață / Foto: Facebook George Simion

George Simion a reacționat după ce s-a spus că logodnica sa ar fi angajată la Parlament.

Au apărut zvonuri potrivit cărora logodnica lui George Simion ar fi angajată în Parlament. Liderul AUR, însă, susține că acuzațiile sunt nefondate.

"Din 2019 încoace, la toate evenimentele importante pentru mine, viitoarea mea soție mi-a fost alături și a participat și m-a susținut și mă va susține. De când am vorbit că ne căsătorim, nu a mai venit Ilinca în vreun fel pe la Parlament, nu este angajată. Sunt foarte mulți oameni, mai ales opozanții noștri politici, care au diferite interese. Soția mea nu se va implică în niciun fel în viața politică, ea are altă traiectorie.

Nu este angajată, nu e salariată, mă corectează din postări, mai răspunde, din când în când, în locul meu, mă ajută că parteneră de viață. Ilinca nu este membră AUR, nu îmi doresc să fie implicată în politică. A fost în acești ani alături de mișcarea noastră, dar ea nu își dorește o carieră politică și nu se va implică în politică.", a spus George Simion, la Realitatea PLUS.

George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR

George Simion se însoară și a anunțat că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Președintele AUR are și o condiție. El le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular (Vezi mai mult AICI). Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea, transmite Realitatea Plus.

Sursa citată susține că președintele AUR va pune la dispoziție autobuze din fiecare județ. Invitația la nunta lui Simion făcută pe rețelele sociale a fost distribuită de aproape 2.000 de ori în trei zile. Liderul AUR a mărturisit încă din luna ianuarie că anul acesta se va căsători cu aleasa inimii sale. Mai mult decât atât, Simion a spus că nu vrea mai puțin de șase moștenitori.

George Simion a postat prima fotografie alături de iubita lui cu ocazia Zilei Femeii. Logodnica sa a postat o fotografie cu ei doi pe pagina ei de Instagram, iar liderul AUR a distribuit-o la rândul său.

VEZI ȘI: George Simion o acuză pe Diana Șoșoacă că îi ia apărarea lui Putin de când a intrat în Parlament

George Simion: De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doiViitoarea soție a lui George Simion se numește Iulia și a studiat Dreptul la Universitatea Ecologică și are un Master în Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri. Iulia a lucrat în perioada studenției între anii 2014 și 2018 la mai multe multinaționale în funcția de analist. Ulterior a ajuns la o mare societate de asigurări unde a stat până în 2020, apoi s-a transferat la o instituție de renume cu sediul central în Franța, unde lucrează și acum.

De-a lungul timpului, George Simion a declarat că nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei lui pentru că nu vrea ca aceasta să fie judecată sau bârfită. Vezi mai mult AICI.

Recent însă el a postat o fotografie cu logodnica sa, anunțând că se pregătește de nuntă cu 41 de perechi de nași.

"De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă!" a scris liderul AUR în dreptul pozei.

VEZI ȘI: George Simion și Iulian Bulai, scandal în direct la TV. "Stai acasă, nu ești invitat"

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel