George Simion o acuză pe Diana Șoșoacă că îi ia apărarea lui Putin de când a intrat în Parlament

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
George Simion o acuză pe Diana Șoșoacă că îi ia apărarea lui Putin de când a intrat în Parlament / Foto: Kremlin.ru
George Simion o acuză pe Diana Șoșoacă că îi ia apărarea lui Putin de când a intrat în Parlament / Foto: Kremlin.ru

George Simion a lansat mai multe acuzații la adresa Dianei Șoșoacă, fosta sa colegă din AUR.

Liderul AUR, George Simion, invitat în emisiunea "Legile Puterii" de la Realitatea Plus, a recunoscut că în partid au existat oameni cu vederi pro-Putin, dând exemplul senatoarei Dianei Șoșoacă.

"Eu comemorez raptul Basarabiei de 10 ani (...) am organizat în 2012, pe Calea Victoriei, o manifestație identică cu cea din 28 iunie 1940, și atunci și în 2012 românii au îngenuncheat pentru că au pierdut Basarabia. Eu, spre supărarea unor colegi de-ai mei de atunci, am spus imediat după intrarea în Parlament ceea ce spune o lume întreagă, faptul că Vladimir Putin e un criminal și unii colegi, de exemplu doamna Șoșoacă, care era atunci în grupul nostru parlamentar a zis că nu este așa, că e foarte urât din partea mea să zis așa ceva. Am o activitate de luptă împotriva propagandei moscovite și, repet, niște oameni care cred că pot scoate orice mesaj în spațiul public și-au imaginat ce pot lipi de mine eticheta asta de pro-rus. (...)  Probleme cu mine este că nu sunt nici pro-german, nici pro-francez", a afirmat George Simion. 

Reamintim că Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR în februarie 2021, fiind acuzată că nu urmează strategia partidului.

George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR

George Simion se însoară și a anunțat că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Președintele AUR are și o condiție. El le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular (Vezi mai mult AICI). Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea, transmite Realitatea Plus.

Sursa citată susține că președintele AUR va pune la dispoziție autobuze din fiecare județ. Invitația la nunta lui Simion făcută pe rețelele sociale a fost distribuită de aproape 2.000 de ori în trei zile.

Liderul AUR a mărturisit încă din luna ianuarie că anul acesta se va căsători cu aleasa inimii sale. Mai mult decât atât, Simion a spus că nu vrea mai puțin de șase moștenitori.

VEZI ȘI: George Simion și Iulian Bulai, scandal în direct la TV. "Stai acasă, nu ești invitat"

Cine este iubita lui George Simion

George Simion a postat prima fotografie alături de iubita lui cu ocazia Zilei Femeii. Logodnica sa a postat o fotografie cu ei doi pe pagina ei de Instagram, iar liderul AUR a distribuit-o la rândul său.

Viitoarea soție a lui George Simion se numește Iulia și a studiat Dreptul la Universitatea Ecologică și are un Master în Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri. Iulia a lucrat în perioada studenției între anii 2014 și 2018 la mai multe multinaționale în funcția de analist. Ulterior a ajuns la o mare societate de asigurări unde a stat până în 2020, apoi s-a transferat la o instituție de renume cu sediul central în Franța, unde lucrează și acum.

De-a lungul timpului, George Simion a declarat că nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei lui pentru că nu vrea ca aceasta să fie judecată sau bârfită. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: AUR deja visează la o victorie pentru alegerile parlamentare din 2024. Târziu: În momentul în care vom veni la guvernare vom fi pregătiți

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel