George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR / Foto: Facebook George Simion
George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR / Foto: Facebook George Simion

Vezi în articol cine este iubita lui George Simion.

George Simion se însoară și a anunțat că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Președintele AUR are și o condiție. El le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular (Vezi mai mult AICI). Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea, transmite Realitatea Plus.

Sursa citată susține că președintele AUR va pune la dispoziție autobuze din fiecare județ. Invitația la nunta lui Simion făcută pe rețelele sociale a fost distribuită de aproape 2.000 de ori în trei zile.

Liderul AUR a mărturisit încă din luna ianuarie că anul acesta se va căsători cu aleasa inimii sale. Mai mult decât atât, Simion a spus că nu vrea mai puțin de șase moștenitori.

Cine este iubita lui George Simion

George Simion a postat prima fotografie alături de iubita lui cu ocazia Zilei Femeii. Logodnica sa a postat o fotografie cu ei doi pe pagina ei de Instagram, iar liderul AUR a distribuit-o la rândul său.

Viitoarea soție a lui George Simion se numește Iulia și a studiat Dreptul la Universitatea Ecologică și are un Master în Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri. Iulia a lucrat în perioada studenției între anii 2014 și 2018 la mai multe multinaționale în funcția de analist. Ulterior a ajuns la o mare societate de asigurări unde a stat până în 2020, apoi s-a transferat la o instituție de renume cu sediul central în Franța, unde lucrează și acum.

De-a lungul timpului, George Simion a declarat că nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei lui pentru că nu vrea ca aceasta să fie judecată sau bârfită.

Simion, noi contre cu ministrul energiei. Parlamentarii AUR au făcut SCANDAL la dezbaterea privind legea offshore

Reamintim că în luna mai, înainte de începerea şedinţei comisiilor reunite de buget, finanţe şi industrii ale Camerei Deputaţilor pentru proiectul legii offshore, George Simion a protestat faţă de faptul că ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a aşezat în sala de dezbateri între reprezentanţii mai multor firme, între care OMV Petrom.

"Domnul e reprezentant al OMV Petrom, acesta e ministrul Energiei. (...) Nevastă-sa are o benzinărie la OMV Petrom şi vine astăzi în faţa noastră. E un hoţ (ministrul Energiei - n.r.)! Hoţul - OMV! Bravo!", a susţinut George Simion.

Ulterior, deputatul AUR Dan Tanasă a avut un schimb de replici cu Cătălin Niţă, director executiv al Federaţiei Patronale Petrol şi Gaze. După ce discuţiile au devenit aprinse, în timp ce deputaţii dezbăteau proiectul legii offshore, Tănasă i-a strigat lui Niţă să părăsească sala de şedinţe.

"Cine administrează zăcămintele? Statul român?", a întrebat Tanasă.

"Statul român", a răspuns Niţă.

"Vrei să spui că au plecat americanii de acolo şi o să exploatăm noi? A verificat statul român câţi bani a băgat Exxon acolo?", a adăugat deputatul AUR.

Cătălin Niţă i-a răspuns că evaluarea a fost făcută de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale. "Învăţaţi-vă autorităţile când intraţi în deputăţie. V-au votat nişte oameni, domnule deputat. Domnule Andronache, un chestor, o pază nu aveţi? Poate oricine să facă orice în Parlamentul ăsta?", a adăugat Niţă.

"Eu nu sunt oricine, măi papagalule, sunt deputat, sunt ales de poporul român. Pe tine cine te-a ales? Are statul român tehnologie să exploateze gazele astea? (...) Dacă are tehnologie, de ce am dat licenţă la Exxon şi acum o răscumpărăm de la Exxon cu un miliard?", a replicat Tanasă. Citește continuarea AICI.




Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel