Folosirea mierii pentru o piele frumoasă, păr și anti-îmbătrânire. Utilizați chiar și de două ori pe săptămână

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Zece utilizări mai puțin cunoscute ale mierii de albine. Bogată în vitamine şi minerale, mierea este un remediu excelent pentru sănătate
Zece utilizări mai puțin cunoscute ale mierii de albine. Bogată în vitamine şi minerale, mierea este un remediu excelent pentru sănătate

Întrebuințări multiple pentru mierea de albine.

În ziua de astăzi, veți găsi miere într-o gamă largă de produse de înfrumusețare, de la măști de față și șampon, până la cremă de corp

De mii de ani, mierea a fost colectată pentru gustul ei delicios, dulce și proprietățile vindecătoare, hrănitoare.

Secretele de frumusețe cu miere grecească

Mierea grecească este mai mult decât un tratament dulce, deoarece a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antibiotice.

În antichitate, grecii o aplicau pe răni pentru a preveni inflamația și infecțiile, în timp ce, astăzi, mierea este folosită pentru a combate erupțiile ocazionale, a vindeca acneea și a preveni infecțiile care pot cauza cicatrici faciale.

Tot ce trebuie să faceți pentru o remediere rapidă a acneei este să aplicați niște miere direct pe zona afectată, să o lăsați timp de aproximativ zece până la cincisprezece minute și apoi să o clătiți.

Puteți face pachete de față, creme și loțiuni de casă folosind acest superaliment.

Puteți încerca, de asemenea, miere amestecată cu ulei de măsline, lapte sau ierburi precum levănțica, cimbru sau pentru un exfoliant corporal care face spumă care vă lasă pielea strălucitoare.

Pentru a crea o mască de față hidratantă din miere grecească, tot ce trebuie să faceți este să frecați niște miere direct pe față și să o lăsați timp de până la douăzeci de minute înainte de a o clăti și masa bine cu apă.

Efectele emolienților naturali din miere vor crește conținutul de apă și vor reduce uscarea feței.

Beneficii anti-imbătranire

Proprietățile naturale de vindecare ale mierii, în special pentru vindecarea rănilor și pentru promovarea formării colagenului, o fac remediul tău anti-îmbătrânire ideal.

Enzimele din miere o fac excelentă pentru exfolierea naturală, blândă a feței, dezvăluind o piele tânără și strălucitoare.

Ai niște linii fine și riduri de care vrei să scapi? Încercați să aplicați miere direct pe zona de piele în cauză.

Aplicați-l masând cu mișcări circulare timp de aproximativ un minut, apoi lăsați-l să acționeze câteva minute înainte de a-l masa cu apă.

De asemenea, s-a descoperit că mierea tratează eczemele, psoriazisul și mătreața.

De fapt, Hipocrate a prescris mierea ca remediu medicinal, nu numai pentru răceli și boli, ci și pentru remedii de frumusețe precum prevenirea și tratarea cicatricilor, a alimentelor pielii și tratamente pentru păr pentru mătreață și pentru calviție.

Pentru un păr moale și mătăsos, încercați să amestecați un sfert de cană de miere amestecată cu apă pentru a-l dilua până la punctul în care seamănă cu consistența șamponului.

Puteți aplica apoi acest amestec exact așa cum ați proceda cu șamponul, pe părul ud, dar lăsați-l să stea aproximativ treizeci de minute. Clătește-l și fii pregătit să fii uimit. Utilizați-l de până la două ori pe săptămână pentru rezultate excelente.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel