Elena Udrea: Copilul meu crește fără mama. E ruletă rusească?

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Elena Udrea: Copilul meu crește fără mama. E ruletă rusească? / Foto: Facebook Elena Udrea
Elena Udrea: Copilul meu crește fără mama. E ruletă rusească? / Foto: Facebook Elena Udrea

Elena Udrea a transmis un nou mesaj privind condamnarea sa.

Elena Udrea a vorbit din nou despre condamnarea sa, punând accent pe nerespectarea deciziei CCR în cazul Gala Bute. Aceasta a criticat dur justiție din România și s-a plâns că fiica ei crește fără mamă.

"Așa cum am precizat, nerespectarea deciziei CCR în cazul Gala Bute de către chiar judecători ai celei mai înalte instanțe judecătorești din țară, ICCJ, a dus nu doar la arestarea mea ilegală și a dat tonul haosului din justiție. Astăzi s-a ajuns nu doar că în zone diferite ale țării, Curțile de Apel să aibă poziții diferite față de Constituție, unele respecatand deciziile Curții Constituționale, altele nu, dar chiar și în interiorul aceleiași instanțe, vezi Curtea de Apel București în cazurile ... și Bogdan Oltean.

Mai rău, în cazul meu, nu doar că aceeași instanța, ICCJ, a refuzat să aplice numai în Gala Bute, Decizia nr 685/2018 și să rejudece dosarul, ci chiar aceeași judecători care o respectă în toate celelalte cazuri similare, la mine nu a ținut cont de ea.

Elena Udrea: Ce justiție avem în România astăzi? E pe noroc, e ruletă rusească?

Și atunci, întrebarea este, ce justiție avem în România astăzi? E pe noroc, e ruletă rusească? E în funcție de persoană, a celui judecat sau a celui care judecă, judecătorul, sau în funcție de instanța de judecată? Nu mai există nici o predictibilitate a actului de justiție, iar consecințele nu sunt doar colapsul în care ne aflăm și subminarea statului de drept în țară noastră, ceea ce o face ușor de subordonat intereselor economice străine. Ci, concret are consecințe dramatice asupra vieților celor implicați, din încălcarea Deciziei CCR în Gala Bute, spre exemplu, niște oameni au ajuns ilegal în pușcărie, iar în cazul lui Rudel Obreja este vorba chiar de viață și moarte. Pentru că dacă el nu ar fi fost ilegal arestat pe 7 aprilie, odată cu mine, poate boală crâncenă nu i s-ar fi declanșat trei săptămâni mai târziu, sau, dacă s-ar fi întâmplat totuși, ar fi avut posibilitatea să o descopere și să se trateze imediat, nu după 4 luni.

"Astăzi copilul meu crește fără mama, mâine poate copilul tău va fi determinat să își schimbe sexul la 8 ani"

Astăzi încălcarea Constituției înseamnă “doar” că niște oameni au fost băgați ilegal în pușcărie, mâine însă poate că niște judecători vor decide împotriva Constituției și a Referendumului pentru familie, că un copil poate fi adoptat de un cuplu homosexual, că proprietatea privată este contrară intereselor UE, deci îți vor lua casă, că resursele naturale ale României aparțin de fapt Germaniei, așa cum deja o instanța a hotărât închiderea minelor de cărbuni și stoparea construirii unei Hidrocentrale din motive de lăcuste și cărăbuși care trebuie protejați.

Astăzi copilul meu crește fără mamă, mâine poate copilul tău va fi determinat să își schimbe sexul la 8 ani, astăzi Rudel Obreja se lupta pentru viață lui, mâine poate ne vom lupta cu toții după ce vom fi fost cobaii unor experimente cu noi vaccinuri și noi pandemii provocate. Nu uitați, somnul națiunii naște monștrii", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel