Victor Ponta: Mă mândresc cu expresia "Puie Monta". Mi-am făcut și un site - Video

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Victor Ponta: Mă mândresc cu expresia "Puie Monta". Mi-am făcut și un site / Foto: Captură video Youtube EVZ Capital
Victor Ponta: Mă mândresc cu expresia "Puie Monta". Mi-am făcut și un site / Foto: Captură video Youtube EVZ Capital

Victor Ponta spune că se mândrește cu expresia "Puie Monta".

Fostul premier Victor Ponta spune că se mândrește cu expresia care a devenit celebră: "Puie Monta". El și-a făcut și un site cu acest nume.

"Eu am și încercat să îl înscriu la OSIM. Am făcut un site cu "Puie Monta", vorbesc serios. Mi-am făcut un site, dar nu am apucat să îl activez că nu am mai fost activ. M-am gândit că a uitat lumea, dar am văzut că are efect. Eu pot să spun că mă mândresc cu chestia aia, cu Puie Monta", a apus Victor Ponta.

Ponta spune că a propus-o pe Laura Codruța Koveși șef la DNA pentru „a face pace” cu Băsescu. "Udrea a fost mare susținător"

Fostul premier Victor Ponta a declarat că a fost nevoit să o propună pe Laura Codruța Koveși pentru funcția de șef al DNA pentru „a face pace” cu Traian Băsescu, scrie Realitatea.net.

„Pentru că așa m-am înțeles cu Băsescu, că gata, va fi pace. Era după alegeri. Legea spunea clar că președintele pune la propunerea ministrului Justiției și era liberă funcția de vreo șase luni”, a declarat Victor Ponta.

Ponta: Aș mai face greșeala asta și de aceea nici nu o să mai ajung în poziția respectivă

În plus, Victor Ponta susține că Elena Udrea a făcut lobby pentru ca Laura Codruța Koveși să ajungă la vârful DNA.

„Știi cine a fost mare susținător? (Elena Udrea n.r.)  A fost mare susținător. (…) Da, aș mai face greșeala asta și de aia nu o să mai ajung în funcția aia. De ce? În mintea mea stupidă din 2013 e ceva valabil și în 2022 și tot nu o învăț minte.

Am zis că pe poporul pe care am ajuns să-l conduc ca prim-ministru îl interesează economia, salariile, banii, autostrăzi, școli, spitale. Astea între Băsescu și Ponta… Ce-i interesează pe oameni cine e procuror și șef la DNA? Procurorul ne anchetează pe noi, nu pe popor. Eu tot mă uit și văd că nu există subiectul economic în 2022”, a declarant Victor Ponta la un post TV. Vezi mai mult AICI.

Băsescu, obligat să EVACUEZE vila în care se mutase în 2015. Cine a LOCUIT acolo timp de 25 de ani

Fostul președinte trebuie să plece din vila de protocol, după ce a fost declarat colaborator al securității.

„Persoanele beneficiare de prevederile Legii nr. 406/2001 îşi pierd drepturile acordate de la data rămânerii definitive a hotărârii prin care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia și, în consecință, contractul de folosință a locuinței încetează. În aceste condiții, atât titularul, cât și membrii familiei acestuia au obligația de a elibera locuinţa în termen de 60 de zile de la încetare”, se arată în răspunsul RAAPPS.

Traian Băsescu locuiește, din 2015, în vila situată în Str. Gogol nr. 2, sector 1 din Capitală, asigurată de RA-APPS. Înainte de Traian Băsescu, în vila din primăverii a locuit în anii 90 primul premier post-Revoluție Petre Roman, iar mai apoi a rămas acolo doar fosta sa soție, Mioara Roman.

Potrivit acesteia, imobilul este unul destul de mic, având o sufragerie de 21 de metri pătrați, plus bucătărie, o cameră de așteptare si o baie de serviciu. La etaj sunt 3 dormitoare cu o baie. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel