Udrea, primul mesaj după ce a aflat că va merge la închisoare. E cutremurător ce îi va spune fiicei sale

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Elena Udrea a spus, după decizia magistraților bulgari de extrădare a sa, că va avea un mesaj în zilele următoare pentru judecătorii Curții Supreme din România care au decis condamnarea sa în Gala Bute.

Elena Udrea a ieșit extrem de întristată din sala de judecată unde a aflat decizia de extrădare a sa în România.

„O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor și pentru judecătorii care au primit astfel de presiuni, bineînțeles, și au dat această decizie. Nu știu dacă în continuare, dar pentru decizia din 7 aprilie s-au făcut presiuni asupra judecătorilor”, a spus Elena Udrea.

Întrebată ce îi va spune fiicei sale, în vârstă de 3 ani, care nu știe că mama ei este în arest preventiv în Bulgaria, urmând ca apoi să execute pedeapsa cu executare în România, Elena Udrea a spus că cel mai probabil „îi va spune o nouă minciună”.

„Credeți că un copil de 3 ani știe ce se întâmplă? O să îi spun din nou o minciună că nu pot veni, că am ceva de făcut”, a răspuns Udrea.

Elena Udrea a spus că nu știe când se va face efectiv extrădarea. Curtea de Apel din Sofia va trimite decizia de vineri în România, urmând ca, apoi, în termen de 10 zile polițiștii români să decidă cum va fi adusă Elena Udrea în țară.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, extrădarea Elenei Udrea, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la granița dintre Bulgaria și Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Udrea a plecat în Bulgaria înainte de pronunţarea deciziei şi a fost oprită de autorităţile bulgare la graniţa cu Grecia. Ulterior, fostul ministru a fost reţinut de autorităţile bulgare şi a solicitat să nu fie extrădat, dând vina pe condiţiile din sistemul penitenciar din România.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel