Scandal în CGMB, pe tema CSM Bucureşti. Consilierii PSD şi PNL cer demiterea antrenorului Adrian Vasile. Bădulescu l-a făcut "flauşat"

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Aurelian Bădulescu, consilier general al municipiului Bucureşti din partea PSD, dar şi Florin Melciu, consilier general din partea PNL, au răbufnit la adresa antrenorului echipei CSM Bucureşti, locul 2 în liga naţională de handbal, Adrian Vasile. 

"Dumneavoastră credeţi că eu nu ştiu pe ce bani a pus preparatorul ăsta sportiv mâna de la cel puţin doi dintre managerii unor sportive? (…) Ar trebui noi să adoptăm o rezoluţie, dacă suntem cu picioarele pe pământ, şi să ieşim la unison în presa de specialitate şi să solicităm demisia nu de onoare, demisia ca urmare a rezultatelor proaste ale acestui domn. Ţineţi minte ce vă spun eu: acest flauşat nu ştie, dacă-l iau mai repede, nici pivotul de pe stânga dacă poate să meargă pivot pe dreapta. Dacă vreţi să nu ne facem de râs şi să mergem cu capul sus în faţa susţinătorilor CSM trebuie împreună să-i solicităm demisia. (…) Să ajungem noi ciuca bătăilor? ”, a spus Bădulescu în şedinţa de Consiliu General la care a participat şi Gabriela Szabo, coordonatorul CSM.

"Acest domn Vasile trei ani de zile a făcut o super-contraperformanţă. Bugetul CSM-ului, chiar dacă au mai fost sincope, faţă de alte bugete gen al Rapidului, sau Baia Mare, este ori cinci, minim, vreau să vă rog să luaţi cât mai repede măsuri cu aducerea unui alt antrenor pentru că dânsul şi-a arătat limitele. Nu este antrenor, ci este preparator fizic”, a spus consilierul Florin Melciu, citat de G4media.

Gabriela Szabo pune contraperformanţele pe seama problemelor financiare 

"Este adevărat că Adi Vasile este antrenorul care pregăteşte această echipă de trei ani de zile. (…) Din 2019 clubul a trecut prin momente destul de dificile din punct de vedere financiar. (…) Acum suntem în aceeaşi situaţie, în sensul că clubul este tot cu restanţe la 90 de zile la plată atât la furnizori, cât şi la sportivi, cu excepţia echipei feminine unde, într-adevăr, am încercat să facem eforturi extraordinar de mari în aşa fel încât drumul spre performanţă al acestei echipe care ne reprezintă în Europa să fie impecabil şi din punct de vedere al salarizării, şi din punct de vedere al pregătirii. (…) Nu este o situaţie foarte uşoară, dar da, şi eu sunt nemulţumită de activitatea echipei de handbal feminin”, a afirmat Gabriela Szabo. 

Nu sunt primele critici la adresa CSM. Tadici a acuzat-o pe Cristina Neagu 

Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai importanţi antrenori din handbalul românesc, o critică dur pe Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în mai multe rânduri, dar şi pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

„Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la CSM, de a justifica și de a comenta toate rezultatele, toate Final Four-urile ratate.  Dacă se consideră că trebuie să ai un buget spre 4 milioane de euro pentru a câștiga campionatul și Cupa României…

O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la națională în 2007, când antrenor era Tadici. Am fost singurul care a avut încredere în ea la CM din Franța. Dacă au trecut atâția ani pentru a trage aceste concluzii, o face doar pentru că urmează o deviză românească, o vorbă din popor: Nu e prost cine cere, e prost cine dă.

O spun clar și răspicat: cel care e prost și dă este primarul Bucureștiului, Nicușor Dan! Se lasă păcălit așa cum s-a lăsat și Firea. O să punem mâna pe Cupa Campionilor, asta aud de atâția ani. Mai merge încă unul”, a declarat Gheorghe Tadici, pentru GSP.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel