Stiri publicate de Florin Ravdan

foto PMB
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, l-a caracterizat pe primarul general Nicuşor Dan. 

Politică

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Rică Răducanu l-a criticat pe Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, pentru că l-a îndepărtat de la CSM Bucureşti. 

Sport

foto PMB
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că nu susţine introducerea unei taxe auto în Bucureşti în funcţie de gradul de poluare al maşinii, dar a arătat că şoferii ar putea fi taxaţi suplimentar. 

Social

Facebook Politia de Frontiera Romana
Dacă mergeţi cu maşina în Bulgaria şi aveţi de gând să treceţi prin vama Giurgiu-Ruse, trebuie să ştiţi că sunt mai multe restricţii de trafic în vigoare. 

Social

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Emil Hossu-Longin, jurnalist, a făcut o analiză scurtă, dar dură a sportului românesc. 

Sport

Facebook FC Barcelona
Situaţia financiară de la FC Barcelona provoacă mari probleme, dar şi tensiuni. Xavi a avut un moment în care a răbufnit în faţa jucătorilor. 

Sport

Facebook Cristian Puşcaş
Cristian Puşcaş, membru fondator PLUS Timiş şi până recent secretar general al USR-PLUS Timiş, a demisionat din USR. Acesta a lansat un atac dur la adresa primarului Dominic Fritz şi a echipei sale, pe care a numit-o "garda de pretorieni". 

Politică

Facebook Clotilde Armand
Tudor Chirilă a trimis săgeţi către Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, după ce aceasta s-a lăudat cu ridicarea unui Ferrari parcat neregulamentar. 

Social

Facebook Dragoş Pislaru
Europarlamentarul Dragoş Pîslaru, până de curând membru USR, critică partidul condus de Cătălin Drulă. 

Politică

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, o atacă dur pe Gabriela Firea, fost edil şi actual Ministru al Familiei. 

Politică

După apariţia în spaţiul public a mai multor informaţii cu privire la persoane ajunse în stare gravă la spital şi a unui deces din cauza unei supradoze de droguri la Saga Festival, organizatorii au reacţionat. 

Știri

Nicuşor Dan a decis înlăturarea Gabrielei Szabo din funcţia de coordonator al Clubului Sportiv Municipal. Primarul General a trimis şi corpul de control la CSM Bucureşti. 

Social

Aurelian Bădulescu, consilier general al municipiului Bucureşti din partea PSD, dar şi Florin Melciu, consilier general din partea PNL, au răbufnit la adresa antrenorului echipei CSM Bucureşti, locul 2 în liga naţională de handbal, Adrian Vasile. 

Politică

Facebook Dragoş Tudorache
Europarlamentarul Dragoş Tudorache a criticat USR, partidul din care a decis să demisioneze alături de Dacian Cioloş. Tudorache va intra în REPER, noul proiect politic anunţat de Cioloş. 

Politică

Facebook Clotilde Armand
Dacian Cioloş a plecat din USR şi a anunţat formarea unui nou partid. Clotilde Armand nu a ratat ocazia şi l-a înţepat pe fostul preşedinte USR. 

Politică

Facebook Cristina Neagu
Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai importanţi antrenori din handbalul românesc, o critică dur pe Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în mai multe rânduri, dar şi pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

Sport

Facebook Allen Coliban
Sebastian Rusu, viceprimarul PNL al municipiului Braşov, îl acuză pe primarul USR Allen Coliban că şi-a delegat ilegal atribuţiile cât timp a fost în concediu. 

Politică

Facebook Parcul Natural Văcăresti
Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti renunţă la colaborarea cu Primăria Capitalei şi cere demisia conducerii Administraţiei Parcului Natural Văcăreşti, companie aflată în subordinea PMB. 

Știri

Facebook Parlamentul României - Camera Deputaţilor
Florina Presadă, fost senator USR, o atacă pe Cristina Prună, actual deputat USR, după ce aceasta din urmă a criticat legea care impune cote de gen pentru parlamentari. Presadă lansează acuze de ipocrizie şi impostură. 

Politică

Sursa: Pixabay
Conducerea companiei Waze a anunţat că algoritmii aplicaţiei au probleme. 

Lifestyle