Război între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Replici dure: Nu e înțelepciune, ci fugă de răspundere!

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Război între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Replici dure: Nu e înțelepciune, ci fugă de răspundere! / Foto: Facebook Gabriela Firea
Război între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Replici dure: Nu e înțelepciune, ci fugă de răspundere! / Foto: Facebook Gabriela Firea

Războiul dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea continuă. Cei doi edili și-au lansat reciproc acuzații.

Gabriela Firea l-a criticat din nou pe Nicușor Dan.

"Un primar gospodar face, acționează, clădește pentru locuitori, nu pasează răspunderea! Primarul general Nicușor Dan nu e în stare să construiască nimic și preferă să „arunce” la sectoare marile lucrări de investiții. În loc să caute soluții, Nicușor Dan preferă să scape de proiecte esențiale pentru București. Nu e înțelepciune, ci fugă de răspundere! Cel mai bun exemplu este consolidarea Pasajului Unirii și a planșeului de la Piața Unirii. Ambele proiecte erau în responsabilitatea primarului general Nicușor Dan, cu expertize și alte documente importante lăsate la îndemână în primărie de echipa Firea.

Lucrările la Pasajului Unirii, “pasate” de Nicușor Dan Primăriei Sectorului 4

Astăzi, se împlinesc 35 de ani de la inaugurarea Pasajului Unirii. Presa vremii nota faptul că pasajul s-a construit în doar 34 de zile. Întreaga lucrare a durat, însă, aproximativ 6 luni. Prima expertiză tehnică serioasă a fost făcută în mandatul meu. Starea pasajului era una periculoasă și pregătisem toate documentele pentru începerea lucrărilor de consolidare.

Nicușor Dan a găsit, însă, o altă soluție pentru cele două lucrări complicate și costisitoare: le-a “pasat” Primăriei Sectorului 4. Îl felicit pe Daniel Băluță pentru decizia de a accepta să realizeze cele doua lucrări de consolidare și sunt convinsă că împreună cu echipa sa va face o treabă foarte bună.

"Primăria Capitalei face un singur lucru pentru infrastructura din București: marcaje rutiere"

Nicușor Dan face la fel și cu alte proiecte! De exemplu, partea a doua a proiectului Nicolae Grigorescu – Vitan Bârzești. Am lăsat în Primăria Capitalei proiectul complet, iar Primarul general trebuia doar să dea ordin de începere. Nu a fost în stare, iar de modernizarea șoselei se va ocupa Primăria Sectorului 3.

A încercat să predea Pasajul Doamna Ghica către Primăria Sectorului 2 și lucrarea din Prelungirea Ghencea către Primăria Sectorului 6. Către Primăria Sectorul 1 a cedat deja exproprierea unor clădiri de patrimoniu. Aceste lucrări sunt responsabilitatea Primăriei Capitalei și a Primarului General.

În loc să consolideze podurile și pasajele cu risc, Primăria Capitalei face un singur lucru pentru infrastructura din București: marcaje rutiere. Sigur că sunt foarte utile și importante, dar pentru traficul bucureștean sunt o picătură într-un pahar cu apă. Administrația Străzilor ar trebuie să aibă alte preocupări, mari, și să se concentreze mai puțin pe lucruri mărunte și contracte dubioase, așa cum relatează presa.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan o atacă pe Gabriela Firea: Propria nepăsare/incompetenţă ar trebui să fie prilej de reflecţie, nu de noi scandaluri

În replică, Nicuşor Dan a atacat-o dur pe Gabriela Firea, fost edil şi actual Ministru al Familiei. 

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, o atacă dur pe Gabriela Firea, fost edil şi actual Ministru al Familiei. 

"Pentru fostul primar general, propria nepăsare / incompetență ar trebui să fie prilej de reflecție, nu de noi scandaluri. Îi reamintesc Gabrielei Firea că, încă din 2017, a avut pe masă o expertiză privind mai multe obiective de infrastructură din București, inclusiv Pasajul Unirii. Cunoștea deci problema de la începutul mandatului și a avut la dispoziție trei ani ca s-o rezolve.", ascris Nicușor dan pe Facebook. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel