Nicușor Dan, filmat în timp ce trecea strada neregulamentar, cu copilul în brațe. Era cât pe ce să fie lovit de o mașină - Foto/ Video

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Nicușor Dan, filmat în timp ce trecea strada neregulamentar, cu copilul în brațe. Era cât pe ce să fie lovit de o mașină / Foto: Captură video Realitatea Plus
Nicușor Dan, filmat în timp ce trecea strada neregulamentar, cu copilul în brațe. Era cât pe ce să fie lovit de o mașină / Foto: Captură video Realitatea Plus

Nicușor Dan a făcut un gest iresponsabil în trafic.

Imagini incredibile cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, au fost surprinse în weekendul care tocmai a trecut, în apropierea unui parc din Sectorul 4, transmite Realitatea Plus. Edilul a fost filmat în timp ce a traversat strada prin loc nepermis, cu fetița sa în brațe și vorbind la telefon, de două ori. Un gest total iresponsabil, mai ales că în zona respectivă circulau destul de multe mașini, iar Nicușor Dan încerca să își facă loc printre ele. Într-o mână ținea telefonul, în cealaltă copilul, iar la un moment dat chiar era să fie acroșat de o mașină. Noroc că s-a ferit la timp.

În clipul postat de mediaflux.ro se vede cum Nicușor Dan este concentrat mai mult la discuția telefonică, decât la trafic. Nu este clar cât de departe este trecerea de pietoni de acel loc, dar se pare că edilul nu s-a gândit că astfel își poate pune viața în pericol, și nu doar pe a lui, ci și pe a fetiței, dar și a șoferilor, nevoiți să îl evite. De altfel, în momentul în care un șofer a fost nevoit să încetinească pentru a-l evita, Nicușor Dan este văzut cum îi zâmbește rușinat, dar își continuă drumul. În acest timp fetița primarului îl ține strâns de gât, stând cu capul pe umărul său. În momentul în care un autoturism a trecut fix pe lângă ei, copilul pare să se fi speriat. Ulterior Nicușor Dan o ia la fugă, încercând să traverseze strada cât mai repede.

Potrivit sursei citate, se pare că primarul general traversa pentru a scoate bani de la un bancomat, dat fiind faptul că în parcurile administrate de Primăria Generală nu se poate plăti cu cardul. 

Nicușor Dan, după ce a devenit din nou tată: Miracolul s-a produs din nou

Nicuşor Dan a postat pe Facebook Un mesaj, după ce a devenit tată pentru a doua oară, pe 25 mai. El a anunțat că are un băiețel.

"Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.Sănătate tuturor!", s scris Nicușor Dan pe contul său de Facebook.

Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume joi, 26 mai, un băiețel, fiind al doilea copil al cuplului, ei având o fată născută în mai 2016, fetița care apare în imaginile de mai sus. Val Vâlcu spune că Nicușor Dan nu a devenit tată. În 2016 primarul scria „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”.

La Antena 3, Val Vâlcu a făcut un glumă despre acest subiect. El a spus că Nicușor Dan nu a devenit tată, ci părinte 2.

„În primul rând aș vrea să vă rog să ieșiți din grotă, știu că o să o facă oricum Mircea Badea când va avea emisiunea. Am auzit, ora trecută, cum spuneați că Nicușor Dan e tatăl ... Domne'le, Nicușor Dan a devenit Părinte 2 al unui copil, nu al unui băiețel, că poate alege să fie ce vrea domnia sa. Vă rog, atenție, că despre asta e vorba, de fapt, la Davos, nu? O dată cu globalizarea a venit și această corectitudine politică, deci vă rog frumos! Oricum o făcea Mircea Badea peste câteva ore. Iar la Davos, ce să zic, sunt niște agenți constatatori, se duc și ei la Davos, cum merge nobilimea română la Brașov, de Revelion, să dea 1000 de euro pe o noapte de stat în picioare sau la mare la nu știu ce club”, a zis Val Vâlcu. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel