Liderul AUR, în conflict deschis cu Rareș Bogdan: Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

George Simion a intrat în conflict cu Rareș Bogdan, de data aceasta la mijloc fiind tatăl europarlamentarului PNL.

În ultima vreme liderii AUR apelează la o nouă tactică: au preluat metodele folosite până acum de AUR în Republica Moldova și fac live-uri pe Facebook de la casele politicienilor din republică.

Miercuri seara, liderul AUR, George Simion a spus la România TV, care sunt motivele vizitelor sale pe la casele unor politicieni, moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, susținând că ceea ce face Simion acum seamănă cu acțiunile #rezist, care obișnuiau să-i urmărească pe politicienii care astăzi au revenit la guvernare.

Referindu-se la vizita lui Simion în orașul natal al lui Rareș Bogdan, Ocna Mureș, Victor Ciutacu a relatat că liderului liberal nu i se pare normal să-i fie implicată familia în problemele politice.

„Rareș Bogdan ne-a transmis că dacă aveți ceva de rezolvat politic trebuie să o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal”, este de părere jurnalistul de la RomâniaTV, citat de G4Media.

În replică, George Simion a afirmat că și pe el l-a sunat Rareș Bogdan, că i-a dat mesaj la ora 12.00 noaptea.

Citește și: Vîlceanu: Majoritatea furnizorilor nu au respectat legea. Ce ar trebui să facă cetățenii nemulțumiți de facturile la utilități

Sunt degerăturile manifestări cauzate de COVID?

„M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a declarat liderul AUR.

Simion spune că nu s-a dus la casa părinților lui Rareș Bogdan, ci într-un loc public din oraș.

„Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș? Să intre aici în direct cu noi… I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă în oraș (…) Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi asta sună a amenințare”, a adăugat Simion.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel