Istoria are umorul ei. Pare un banc cu Grindeanu și Ponta, dar e reală situația. Până și liderul PRO ROMÂNIA a început să râdă

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
EXCLUSIV

Victor Ponta și Sorin Grindeanu au o istorie comună binecunoscută.

Toată lumea știe celebra poză cu Sorin Grindeanu, Victor Ponta și Augustin Jianu (o aveți în deschiderea articolului). În acel moment, 2017, Guvernul Grindeanu, care își pierduse sprijinul politic din partea PSD, număra doi membri: Sorin Grindeanu și Augustin Jianu, plus Victor Ponta, ca șef al Secretariatului General. 

Apoi, Victor Ponta a fost exclus din PSD pentru că nu a votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Și cum istoria are umorul ei, astăzi Sorin Grindeanu este și vicepremier, dar și ministru al Transporturilor din partea PSD, iar Victor Ponta este în afara partidului.

Având simțul umorului, și Victor Ponta se amuză acum de situație.

„Eu am fost exclus din PSD pentru că nu am votat căderea Guvernului Grindeanu. Trebuie să recunoașteți că este un umor în chestia asta, nu?”, a zis, râzând, Victor Ponta.

„Da, acum Sorin Grindeanu este vicepremier și  prim-vicepreşedinte PSD”, a spus Bogdan Chirieac.

„Foarte bine că este. Mă bucur. Dar eu am rămas sancționat că nu am vrut să-l dăm jos. E comică partea asta, trebuie să recunoașteți”, a mai zis liderul PRO ROMÂNIA la DC News.

Răspunsul integral de la minutul 41:38:

VEZI ȘI: Avocaţii din Rusia, copleşiţi de solicitări din cauza războiului. Cel mai bun mijloc de a evita mobilizarea ACUM

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel