Încep săgețile în Coaliție. Ciolacu, reacție ironică pentru Cîțu: Îi urez succes

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Îi urez succes, spune Marcel Ciolacu, ca reacție la declarația liderului PNL, Florin Cîțu, potrivit căreia coaliția de guvernare s-ar putea rupe la „cel mai mic derapaj” în ceea ce priveşte stabilitatea economică şi statul de drept.

„Îi urez succes domnului Cîțu”, spune Marcel Ciolacu.

Președintele social-democraților reia tema potrivit căreia PNRR trebuie optimizat.

Reacția liderului PSD vine după ce președintele PNL, Florin Cîțu, a spus joi seară, la Digi24, că dacă PSD va bloca reformele sau dacă va vedea „cel mai mic derapaj” în ceea ce priveşte stabilitatea economică şi statul de drept, va convoca forul de conducere al partidului pentru a vedea dacă vor merge mai departe în această formulă guvernamentală.

De asemenea, Cîțu a spus că PNRR nu poate fi modificat.

Cîţu: ”Pun aceste declaraţii pe seama euforiei de a intra la guvernare”

Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat joi seară că "insinuările" ministrului Finanţelor, Adrian Câciu, şi ale conducerii PSD privind risipirea banilor publici în perioada în care era premier sunt "deranjante", dar le pune pe seama "euforiei intrării la guvernare".

Citește și: România numește noi ambasadori la UE și NATO

"Am văzut şi eu declaraţiile întărite după aceea de preşedintele PSD, am auzit şi discuţii despre un audit. Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea care, atunci când a preluat şi el un mandat, vorbea de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget prin 2015 (...) Pot să facă orice audit, nu asta e problema. Ce este deranjant, din punctul meu de vedere, sunt insinuările venite de la preşedintele Partidului Social Democrat când vorbeşte despre aceste lucruri, pentru că suntem într-o coaliţie, într-o coaliţie de guvernare. Eu pun aceste declaraţii (...) pe seama euforiei de a intra la guvernare. Eu nu cred că se aşteptau să intre la guvernare în această perioadă până în 2024 (...) Dar vă spun că eu cred că sunt doar acum, la început şi nu vor continua", a declarat Florin Cîţu, la Digi 24.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel