Drulă, despre varianta Cîțu - premier: “Omul e un produs politic expirat”. Șeful PNL: Singura variantă, Premier prin roatație

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Foto: Facebook, Cătălin Drulă
Foto: Facebook, Cătălin Drulă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat vineri că varianta rotaţiei prim-miniştrilor într-un guvern cu PSD şi UDMR este o soluţie, dar că în acest moment mandatul liberalilor este pentru o guvernare în jurul PNL.

"Nu am spus că nu o susţinem, din contră. Este o variantă. Eu am spus din primul moment că aceasta cu rotaţia premierilor este o variantă. Vom vedea. Altă variantă în momentul acesta nu este", a spus Cîţu la Palatul Parlamentului, înainte de şedinţa BEx al PNL.

El a precizat că mandatul liberalilor la negocierile cu PSD şi UDMR este, în prezent, pentru o guvernare în jurul PNL.

"Acesta este mandatul negocierilor în acest moment, cu o guvernare în jurul PNL. Dacă din negocieri venim cu o altă soluţie, mergem înapoi în partid şi vedem dacă partidul acceptă acea soluţie", a mai spus Cîţu. 

Biroul Executiv al PNL s-a reunit în şedinţă, vineri, la ora 11,00 și ar urma să discute despre negocierile cu PSD şi UDMR.

Drulă, despre șeful PNL

“Tot o ţineau langa cu Florin Cîţu. Omul e un produs politic expirat, are 7 la sută popularitate şi ar fi putut să ajungă pe nedrept la 7 la sută,. (...) E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă”, a spus  Cătălin Drulă la Profit News

Citește și: Negocierile PNL - PSD: Ministere noi, pensii și testare COVID. Ce s-a discutat în dimineața de joi

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel