Clotilde Armand îl înţeapă pe Cioloş după încă o demisie din USR: N-ai nici un REPER

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Dacian Cioloş a plecat din USR şi a anunţat formarea unui nou partid. Clotilde Armand nu a ratat ocazia şi l-a înţepat pe fostul preşedinte USR. 

"În momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îți abandonezi toți camarazii de pe front înseamnă că n-ai nici un REPER", a scris Clotilde Armand pe Facebook, o evidentă ironie la adresa numelui partidului pe care Dacian Cioloş îl va înfiinţa după demisia din USR. 

Şi Bulai l-a înţepat: Abia aştept să fuzionăm din nou 

Armand nu e singurul membru USR care l-a înţepat pe Cioloş. Şi Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, a avut o reacţie similară. 

"REPER (def) 1. Corp sau sistem de corpuri la care se raportează poziția unui corp fix sau mobil; semn sau obiect care ușurează orientarea sau care permite recunoașterea unui sistem tehnic. Nu înțeleg această decizie, dar o respect! PSD și PNL se bucură de decizia ta! Abia aștept să fuzionăm din nou! Căpătăm experiență și învățăm împreună!", a scris Bulai pe Facebook.

Cătălin Drulă, mesajul momentului după demisia lui Dacian Cioloș din USR

”Plecarea oricărui coleg este regretabilă, dar a lui Dacian Cioloș poate un pic mai mult pentru că încalcă o promisiune făcută românilor în ultimii 3 ani. “Ne-am unit și mergem la victorie”, spunea sloganul din 2019, pe care atâția colegi din USR și PLUS îl respectă zi de zi prin munca lor în acest proiect unic.

Mărturisesc că este de neînțeles politic acest gest. Suntem într-un moment critic pentru România. USR este Opoziția democratică, cea care luptă pentru modernizarea României cu colosul sistemului PSD-PNL. Numai de spargere și fragmentare nu e nevoie când e atât de muncă în lupta care contează.

România nu are nevoie de proiecte politice pe persoană fizică, de orgolii și vanități. USR este o instituție solidă, instituția liberalismului democratic modernizator din România, care va dăinui dincolo de numele unei persoane sau a alteia.

Suntem abia la mijloc de drum. Avem în spatele nostru voturile a sute de mii de oameni care trebuie reprezentați în continuare. Avem de îndeplinit rolul extraordinar de important de opoziție democratică la un guvern cu o majoritate uriașă în parlament și care nu are nicio soluție pentru bunăstarea oamenilor. ” arată mesajul lui Cătălin Drulă, transmis presei. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel