Comportament BIZAR, își mișca agitat picioarele. ”Un Putin izbitor de slăbit în comparație cu omul de acum câțiva ani”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Noi zvonuri că liderul rus ar putea fi bolnav.

În timpul unei întâlniri cu președintele tadjik Emomali Rahmon din 16 mai, președintele rus Vladimir Putin și-a mișcat maniac picioarele și părea slab, scrie Mirror.

Se observă că înregistrările de la întâlnire arată un Putin cu mișcări anormale ale membrelor, mai întâi cu piciorul stâng și apoi cu cel drept. În același timp, ținea cu o mână cotiera scaunului pe care stătea.

Presa a mai adăugat că fața lui Putin era umflată, ceea ce ar putea indica faptul că ia steroizi, ceea ce a fost raportat în mod repetat.

În plus, un expert în limbajul corpului de la Universitatea de Tehnologie din Texas, profesorul Eric Bussey, a spus că Putin nu mai arată ca un lider mândru de puterea sa fizică:

„Acesta este un Putin izbitor de slăbit în comparație cu omul pe care l-am văzut chiar și acum câțiva ani”.

Schimbări majore în comportamentul lui Putin a remarcat și Boris Karpichkov, un fost agent KBG care a fugit din Rusia.

Acesta spune că Vladimir Putin suferă de demență în stadiu incipient și are episoade clare de paranoia.

Se bănuiește că președintele rus Vladimir Putin se află într-o stare de încordare extremă care îi agravează problemele de sănătate.

Vizibil nemulțumit de mersul războiului din Ucraina, Putin a preluat controlul deplin asupra deciziilor și face ”cereri imposibile” pentru subalterni, în timp ce forțele sale continuă să atace regiunea de est a Donbasului.

A devenit ca Stalin

Această caracterizare vine de la un fost agent KGB care a fugit în Occident.

Boris Karpichkov, un fost agent KBG care a fugit din Rusia, într-o declarație pentru The Sun, spune că nici membrii cercului de apropiați al lui Putin nu cunosc multe detalii despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin pentru că acest lucru i-ar afecta imaginea de „om puternic”. 

Citește mai departe AICI

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel